auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 14 Lut, 2007 OTO ON - udalo sie..
szukam tego filmu z Michaelem Parkiem... co zginal gdy jechal z M. Martinem..
filmik byl na forum i ni ....uja nie moge go znalezc.. zaczyna sie chyba tak, ze startuje nastepna zaloga po Martinie i dojezdzaja do wypadku, obraz robi sie czarno bialy i muzyka taka smutna gra.. slychac jak wzywaja pomoc.. filmik konczy sie chyba jak Michael pokazuje "OK" ...
to tak zeby nie smiecic w shout boxie.. nie jest to zaden z filmikow, ktore wyskakuja po wpisaniu Michael Park Tribute... niestety
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Pon 30 Kwi, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Przeszukałem youtube, ale tego filmiku nie znalazłem.
Jakby jednak nie patrzeć na tą sprawę, to pomagałem, a obiecałeś "pomógł" za pomoc a nie za skuteczną pomoc.
Biorąc powyższe pod uwagę, "pomógł" jak najbardziej mi się należy.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 14 Lut, 2007
heheheheh , anjas. Myślisz ze jak powiesz pare madrych zdań to nas zakręcisz i nie bedziemy wiedzieli o co ci chodzi.
mam haka na ciebie w postaci twego zdjecia na którym wygladasz ultra poważnie, ale ty nie jestes powaqżny Wiec nie mądrzyj sie tutEj
bo on tak ściemniał i teraz nikomu nie da 'pomógł' a jak spojrzycie to dostał całą listę filmików... generalnie nie chcę was denerwować ale sprawiacie wrażenie jakbyście za 'pomógł' byli gotowi laskę zrobić
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 14 Lut, 2007
KonradMK napisał/a:
bo on tak ściemniał i teraz nikomu nie da 'pomógł' a jak spojrzycie to dostał całą listę filmików... generalnie nie chcę was denerwować ale sprawiacie wrażenie jakbyście za 'pomógł' byli gotowi laskę zrobić
sam mi pomogles...
chlopaki.. zaden z tych.. kurwa gdzoe to bylo..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.