auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 Eclipse 2.0 DOHC 1996r
Czesc, moj dobry kumpel bedzie sprzedawal swojego Eclipsa, recze za to ze w auto jest w dobrym
Elcipse 2.0 dohc 146 KM 96' rocznik 172 tys km. Czerwony - 2+2 miejsca. 17" kola 235/40/17 opony zimowki 225/45/17. Klimatyzacja, 2xairbag, do sprzedania od zaraz. cena 18 tys
historia samochodu: eclipse sprowadzony do Polski w 2003-04 roku. W Nieczech samochod serwisowany w ASO MitsuBitche-e. W Polsce 2 wlasciciel. Silnik japonski a nie amerykanskim z chryslera. Przebieg orginalny. Samochod w dobrym stanie zadbany. Manualna skrzynia biegow, elektyczne szyby, elektryczne lusterka, alufelgi, wspomaganie kierownicy, auto alarm.
Ostatnio zmieniony przez The Mc Pią 27 Kwi, 2007, w całości zmieniany 1 raz
ja mogę powiedziec tyle że jak kupowałem swoją celinę to również myślałem o Eclipsie
...różnica w cenie prawie żadna a celina 2.0 GT ma 175KM a nie 146KM, te 30 kucy robi różnice szczególnie przy autach które nie są małymi hatchbackami i bliżej im do granicy 4,5m długości niż 4m...i ważą po 1300kg!!!
...no to może eclipse jest ładniejszy...rzecz gustu - dobrze zrobiona celica i eclips wyglądają tak samo zajefajnie (mi się z oczywistych względów bardziej podoba celina )
wnisoski:
fajne auto ale z tego segmentu celica wydaje się sensowniejsza...inna sprawa że trudno znaleśc dobre auto tego typu więc jeśli na prawde jest godne uwagi to można wziąsc...ale...troche kręcę nosem jak to piszę