auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 Sharxhunter - pytania o autka i nie tylko
zakładam bo tutaj bedzie Ci latwiej zgromadzic informacje
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007
dzięki za inicjatywę, ale pewnie większość osób zaznaczy przy tym temacie opcję "ignoruj"... a poza tym nie mam aż tyle tych pytań już... o koszta się zapytałem... o clio założyłem temat ale nikt ze znawców nie piszę... i tak to wygląda już...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
cholera - nie mogę znaleźć "ignoruj"
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Też szukałem
_________________ ...
aż taki "niewygodny" jestem
jak nie wiem to pytam, wydaje mi się to proste...tylko czasami wydaje mi się, że osoby z wiedzą, zwyczajnie nie chcą się nią dzielić... może dla nich coś oczywiste jest, ale nie każdy musi o tym wiedzieć...
zobaczymy jak to się potoczy dalej...
to apropo pytań... przybliżony koszt malowania samochodu... tak raczej profi niż u jakiegoś pana kazia w komórce... robił ktoś ostatnio coś takiego kolor raczej standard...
ta fura to jakas porażka, fatalnie spasowana, poobijana ,porysowany , deklarowane 129tys.(ciekawe ile ma realne) i caly pomalowany... musieliby mi chyba do niego doplacic zebym go od nich zabral.
Shark, ja Ci to pisze bo conieco wiem o samochodach... a swojego sporta szukalem ponad pól roku... i widzialem kilka innych.
a jak ma się sprawa z porysowanymi felgami http://www.fotomichal.com/galeria/03-2007/Corsa/
tutaj widać bardziej jak... ktoś wie ile może kosztować zrobienie ich żeby były ładne i pikne bo niestety ale sytuacja mnie czasami zmuszała do takiego a nie innego parkowania
i czy to robota dla lakiernika czy gdzie się o takie coś dopytywać
dzięki za pomoc tak wogóle ja powinienem założyć temat to bym rozdawał pomógł, a tak bida
ja za prostowanie 3 i lakierowanie 4 zaplacilem 400 zl.
lagadula [Usunięty]
sharxhunter napisał/a:
a jak ma się sprawa z porysowanymi felgami http://www.fotomichal.com/galeria/03-2007/Corsa/
tutaj widać bardziej jak... ktoś wie ile może kosztować zrobienie ich żeby były ładne i pikne bo niestety ale sytuacja mnie czasami zmuszała do takiego a nie innego parkowania
i czy to robota dla lakiernika czy gdzie się o takie coś dopytywać
dzięki za pomoc tak wogóle ja powinienem założyć temat to bym rozdawał pomógł, a tak bida
A to nie kopłaki są ??
ale były też porysowane bo moje są... i to chyba też polerkę trzeba robić...
skoro mam płacić ok 400-500 zł, to chyba wolałbym dołożyć do innych...
FreeMan, dzięki za odpowiedź... jak będę w razie kupował Sporta, to mam nadzieję, że będzie można się zwrócić o pomoc w razie czego
[ Dodano: Pon 19 Mar, 2007 ] strick, nie lubie ludziom wciskać że tak powiem "kitu"(nawiązanie do handlarzy i ich stanu idealnego, Corsa po zrobieniu tych pierdólek zewnętrnych będzie naprawdę w stanie bdb+)... chce żeby ktoś miał tyle samo zadowolenia z tego samochodu co i ja gdy je kupowałem... poza tym nie wiem czy szybciej sprzeda się corsa czy frontera, i które zostanie dla rodziców... więc chcę je zrobić żeby było w stanie naprawdę bdb+... chociażby dla własnego samopoczucia
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn Pon 19 Mar, 2007, w całości zmieniany 1 raz
jak przed KAZDYM lakierowaniem trzeba stary lakier zetrzec/ spiaskowac / czy jak to tam sie mowi.. wiec wypelnienia tez mialem w cenie - 400 zl to max.. bez prostowania byloby mniej.