Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 Auto bez rejestracji - jak kupować?
Auto stoi w Ostrołęce - 120 km od Wawy. Zakładając że je kupię, nie będę mógł nim wrócić do domu. Trzeba najpierw mieć blachy i OC żeby móc poruszać się nim po drodze. Jak to ogarnąć?
Mogę kupić auto i zostawić je u właściciela a zabrac jedynie papiery do rejestracji i za parę dni wrócić z blachami ale... ktoś może auto podpierdolić/uszkodzić w tym czasie i co?
wątpię żeby własciciel oddał papiery i nie wziął kasy do czasu mojego powrotu z blachami.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007
po zakupie ja bym nie zostawial, zara znajdzie sie trzeci komplet kluczykow :)
takie realia. 120 km to jeszcze nie przepasc rozgladnij sie za zaprzyjazniona
laweta i ogien.
zaprzyjaznionych lawet brak. niezaprzyjazniona zedrze jak za złoto, nie ukrywam ze jesli auto będzie bez zarzutu będzie mi bardzo zalezalo zeby je kupic
W takim wypadku tylko laweta ja bym nie zostawil fury. Mozesz tez isc na przypał i przyczepic jakies tablice byle jakie uskutecznialem raz taka jazde ale ogonie nie polecam za duzo mysli chodzi po głowie ogolnie malo rozsadne rozwiazanie dla desperatów
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007
jaki samochód
Kondziu, ja dzisiaj jechałem koło almery 2.0 gti. Mistrz !!
chyba wiem co wezme po saxo. Piękna , niebieska, obnizona, super rewelacja !!