Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[R] Tratorria Mario
Autor Wiadomość

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Wysłany: Śro 20 Sie, 2008   [R] Tratorria Mario

wczoraj tak sobie myslalem co zjesc (a dodam ze wczesniej mialem zaplanowane testy BMW) i pomyslalem ze dobrze bedzie zjesc cos wloskiego. Umowilem sie z Chrzankiem ze jedziemy na pizze z pieca opalanego drewnem - podobno taka rewelacyjna.

Zreszta jak wejdziemy na ich strone - to jestesmy w szoku jakie kucharz Marcin ma doświadczenie.

http://graff-reklamy.com/pizza/

Wchodzimy, zanim zamowilismy slyszlymy na pizze trzeba poczekac 30 min. Radek spokojnie opowiada ze OK bo nam sie nie spieszy. Za minute podchodzi druga Pani i mowi na pizze trzeba czekac 40 min. My nadal spokojnie OK, czekamy bo mamy o czym pogadac.

No to zamawiamy, Radek jakis wymysl a ja zeby nie bylo Frutti di Mare, zeby nie bylo to wrzucam jakie sa skladniki (w ich karcie menu):

FRUTTI Dl MARE (sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, tuńczyk, małże, anchois, oregano)

To ja mowie do Pani, poprosze małże out i zamiast tego szynke - ona odpowiada OK.

Czekamy 40 minut i p.i.z.d.a jedna przynosi moja pizze, ja patrze a tam caly talerz w ośmiornicy, małże, zero anchois. TO ja mowie do niej, ze prosilem bez małży a ona ze tak jest bo zamiast małzy sa pieczarki. Ja sie pytam k.u.r.w.a. gdzie ona widzi pieczarki, jak caly talerz jest w małzach i osmiornicy. No to thylko mnie poprosila zebym sobie "je powyjmował" :D

No nic załamany bo bylem glodny zjadlem przebierajac pizze za dwa kawalki i zmuszony bylem isc zapytac co z druga pizza :/

Ogolnie jestem zalamany, zaprosilem Radka na pizze i taka ch.u.j.o.wa randka wyszla :]

Jezeli ktos planuje sie tam wybrac to zapomnijcie o tym. Dodatkowo jedna rodzina ktora obok nas usiadla wyszla po 15 minutach bo ich chyba wogole nie obsluzyli

Ocena: 1

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

Wysłany: Śro 20 Sie, 2008   

Ja zamówiłem "sanacka" - była lepsza niż ta badiego bo nie śmioerdziała rybami.
Poza tym zgadzam się z przedmówcą
Poza tym coca cola smakowała normalnie więc z tego powodu moja ocena to 1,5

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Wysłany: Śro 20 Sie, 2008   

do tej pory mnie trzęsie jak pomysle - pipy jedne

Odpowiedz do tematu