a tak się zastanawiam... bo to chyba fajny samochód. Jak trzeba to radzi sobie całkiem nieźle ale potrafi też być bardzo oszczędny, dużo oszczędniejszy niż TypeR (no i może mieć 5 drzwi). Sercem wybrałbym TypeRa a portfelem i rozsądkiem Corollę TS.
W każdym razie jak spotkacie gdzieś w ogłoszeniu Corollę TS 5drzwiową to dajcie znać
Sercem wybrałbym TypeRa a portfelem i rozsądkiem Corollę TS
anjas, co Ty ...??
ctr pali mi tyle co pug... 13 litrów średnio w mieście moim zdaniem nie jest źle.. tzn nie jest rewelacyjnie - zdecydowani nie! ale mogłoby być gorzej...
a corolla przefajna moim zdaniem... rodzinna i szybka. Choć nie wiem, czy jakbym szukał takiego samochodu nie rozejrzałbym się za Accordem Type R..:] uff... biały na JDMowych biłych felgach...
znajdziesz 2000/2001 za podobne pieniądze...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Accord zajebioza. Bardzo lubię te samochody. Ale jak miałem takiego z rocznika 99 z silnikiem 1.8 to palił mi 12-13 litrów. Więc nie chcę myśleć ile by żłopał TypeR
Zastanawiając się nad nowym samochodem muszę brać pod uwagę to, że moja żona też czasem nim będzie jeździła (jak będzie potrzebowała 5-drzwiowej fury). Accord był dla niej zdecydowanie za duży. A Corolla jest już OK
W takiej sytuacji, szukając kompromisów wydaje mi się, że CTS 5drzwi byłby OK.