fajna bomba ale pewnie trzeba byc na gronie co by to grono przegladac or something lajk to enywej es is zeit fur reich, wir mussen die juden... nie to forum. pozdrawiam.
sorry ale 1 raz w tym miesiacu wrocilem do domu przed 18 i mam kurewsko dobry humor
nie wiem czemu tak uważasz, to że nie ma obwisłych cyców, brudu pod paznokciem i gęby wiejskiej dziewoi nie oznacza że nie może rodzić dzieci-patriotów, obywateli, nas Polaków!
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007
I to juz nie chodzi ze sie czepian o topic po prostu jest na gronie duzo wiecej ladnych kobiet ktore moznaby tu pokazac a nie jakies tlenione zdziry ktore sie obnazaja przed calym swiatem
Jestem za tym tematem zeby byl. Wszyscy lubimy ladne kobiety.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007
dla mnie ta panna to sciema
nabieracie sie jak trzeba
zobaczcie na foty ze szkoly i to co ejst napiasne na tablicy.. nie wyglada mi to na Polska szkole
a fotki w klubach tez jakies takie malo Polskie
oraz zdjecia - nazwijmy to z neighbourhood (czy jak to tam sie pisze) tez malo Polskie domki szeregowe
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Nie załamuj mnie, bo juz zaczepniak poszedł... Może jest opór nadziana i tyle. Fakt, że jak ma taką pasję snowboardową, to siłą rzeczy musiałbym już ja znać. Zobaczymy czy i co odpisze.
PS. Te forum jest prześmieszne. Czuję sie prawie jakbym siedział z wami w knajpie i rozmawiał o życiu.