auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 kurwa jebana w czekolada jego mac!
wkurwiony jestem na 180°C, jakis huj zajebal mi fele w pug'u i zostawil na ceglach!
jak spotkam samochod na takich oponach i moich felgach to mu go wlasnorecznie na dach postawie!
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Sob 19 Maj, 2007
dzisiaj szedlem z psem po samochod u siebie we fribourgu gdzie go zawsze stawiam, by pojechac na zakupy.
Patrze i oczom nie widze :570:
Kola tam jeszcze pol biedy chociaz strasznie sie wkurwilem, mam nadzieje ze progi cale, bo tak jak Loko napisal postawili go na tych plastikowych. Cos tam troche odstaja, ale zobacze jak go opuszcze, dopiero w poniedzialek ziom ma mi przywiezc zimowki ktore trzymam w swoim garazu, ale to 300km i inna strone
Jesli bede mial szczescie, to moze po jakims czasie pokarza sie w jakims ogloszeniu. Ale bym sprzedawcy wtedy wjazd na kwadrat urzadzil, wow! Dopiero bym mial motywacje by na silke ganiac! :evilbat:
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob 19 Maj, 2007
ojjjj motyla noga przeszukuj teraz pilnie czeskie allegro i ogloszenia wszystkie moze sie znajda. Dobrze ze na ceglach chociaz postawili a nie na ziemi zostawili bo to by bylo dopier masakryczne...