nie znam szczegółów, ale może to kwestia frekwencji na spotach?
mikson [Usunięty]
Wysłany: Czw 31 Maj, 2007
wiesz nie bede sie tlumaczyl, ze mam za wolne auto i male dziecko ktoremu poswiecam praktycznie caly czas
ale na zderzak dla niemego sie zrzucilem jak na klubowicza przystalo
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
może to kwestia aromatu z krocza tudzież paszczy czy coś...
tak szczerze mowiac to chyba powinniscie zalatwic to na gg/PW/phone or face to face a nie na forum publicznym
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
wlasnie mikson. Jak masz jakes wąty do eM'a to na PW.
Generalnie, ja bym zrobił tak samo. Dla nas jestes wirtualnym kolegą i tyle. Ja mam stopy po przetrącane a w czwartek i tak będe sie z chłopakami widział. Jaka, eM albo wiele innych osob po mnie przyjedzie .Nie zasłaniaj się dzieckiem.A z tym ze masz za wolne auto to juz wogole masakra. Anjas ma takie samo a dopina na spoty UWAGA z briwniowa , naprawde nie ma blisko !! To nie jest internetowy klub tylko, ja jakoś mam dobry kontakt z innymi osobami poza forum.