auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 11 Cze, 2007
Jak dla mnie środa zdecydowanie odpada, czwartek tez słabo dopiero na 20 byłbym wolny.
Ale ze mnie i tak mały pożytek bo nigdy w życiu nie jeździłem na kartach
auto: stara beta
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Wto 12 Cze, 2007
miski, ustawmy sie jakos tak zeby było nas maksymalnie duzo
moze weekend pasuje? tylko w weekend ciezko bedzie sie dostac na karty kolejki, rezerwacjie itp
ps. od 20:00 w czwartek znajomi zarezerwowali tor, mini zawody w gronie znajomych mozna za mala kaske sporo pojezdzic, jak jest jakis uzytkownik forum chetny to postaram sie pomoc wkrecic
tak jak qbus mowi 6konne 15 zeta, 9 konne 22 zeta, mi zawsze daja 10 min
hala na ul pachonskiego ma rowniutka asfaltowa nawierzchnie, a gokarty sa zawsze w bardzo dobrej kondycji
tylko czasami niektore dostaja zadyszki ja ostatnio mialem taka sytuacje ze tam gdzie inni sie jeszcze rozpedzali moj kart dostawal zadyszki i strzelal z wydechu
sa małe roznice miedzy kartami, na szczescie na tyle małe, ze mozna bezstresowo porywalizowac
chyba, ze sie cos zmieniło i ktores sie wysrały konkret dawno nie byłem
ponoc nowe ustawienei toru
tak to dokladnie ten tor, drugi fajny byl na wawrzynca ale ostatnio bylem tam jakies 3-4 lata temu, nie wiem zupelnie jak tam jest teraz, tor byl bardzo sliski i czestym bywalcem byl tam Kubica.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Tak.. już dawno byłam planowana przebudowa tej hali na jakieś ustrojstwo z nie wiadomo czym. Ale teraz poodbno sie stamtąd wynieśli bo podobno zaczęła sie strasznie sypać... tak fajny ten tor Daytona ale w weekend to jedynie rezerwacja bo tak to nie ma szans... Zdarzyło mi sie tam kilka razy jeździć.. a pamiętam ze jak tam pojechałem pierwszy raz to były zawody... żebyście widzieli minę gościa jak usłyszał ze będę u nich pierwszy raz jeździł... (oczywiście nic wielkiego nie wywalczyłem, i objechał mnie jakiś 12 bądź 14 letni koleś.. ale przynajmniej był zawodowcem..:P)
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 14 Cze, 2007
bylem dzis na 10 min :) interes sie rozwija przed hala postawili grilla wiec
full wypas :] od dzis wproadzili za 15 zeta 7 min... ale ze przyjechalem
106 to puscili mnie na 10....