Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 civicrulez? loganrulez? kangoorulez?
Co sie stanie jak SAXORULEZ bedzie nieaktualne!? Czy Ojciec dyrektor ma jakis plan na ksyfke? Pomozmy mentorowi znalesc ten odpowiedni nick!
takie moje propozycje:
• o. Mentos <- ojciec to wiadomo czemu, a Mentos to prawie Mentor, ew. Mientus, ale w sensie swiezy. Powiew swiezosci. Bo wiemy ze jest Twardki nie mientki.
• ρσΓησ-βΘΓλκ albo βΦΠΛτ <- od nazwiska
• od nowego auta - opelrulez, skodatdirulez, fsorulez, nissansunnyalboponylpgrulez... itd
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007
JIMEK napisał/a:
nissansunnyalboponylpgrulez
to mi sie najbardziej podoba..:D:D
A o co chodzi..?? dlaczego on ejst tak ważny..?? i czemu jest takim obiektem uwielbienia...?? sory ze pytam ale ja nowy jestem...
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Janusz napisał/a:
JIMEK napisał/a:
A o co chodzi..?? dlaczego on ejst tak ważny..?? i czemu jest takim obiektem uwielbienia...?? sory ze pytam ale ja nowy jestem...
- to nick rozpoznawalny, nawiązujący do aktualnego (nikt nie będzie miał wątpliwości kto jest kto)
- i tak używany
- uniwersalny (fury mogą się zmieniać a nick zostaje ten sam)
- zgodny z prawdą (chapie po same kule i krzyczy "jak ja to lubię, jak ja to lubię" )
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Janusz napisał/a:
JIMEK napisał/a:
No wiesz.. to jak pytac dlaczego Bill Gates jest wazny w Microsoft albo dlaczego Rysio z klanu jest wazna postacia w serialu? Prezesa sie wielbi bez zastanowienia i tyle!
Fajnie jakby nick sie zmienil, bo dlamnie to i tak Ukasz albo Boro i tyle. Moze poprostu Rulez i juz
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 17 Cze, 2007
Nie no panowie samochód jeszcze nie sprzedany, na razie wystawiony na Hodze i na www.stree.. .pl jakoś póki co tłumy nie walą. Niezmiernie mi miło ze ktoś pomyślał o moim nicku sam sie zastanawiałem co z nim zrobić.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Ojciec dyrektor niech nie zmienia nicka. Janusz, posłuchaj chłopcze...
Saxorulez:
- jest bardziej twórczy i kreatywny niż Jimek
- skręca furą lepiej niż ja i podobno to samo jest ze skakaniem na desce
- rucha więcej niż Bad-i, na odlotach ma tzw. Platinium Fuck Card. Rucha na całym świecie bez potrzeb rezerwacji, jedynie za perskie oko go czargują.
- jest większym murzynem niż Michał, wiem ciężko uwierzyć, ale nawet dublował Nellyego w teledysku P.Diddy
- kobiety bardziej go zaczepiają niż Jakartiego, w Wawie jak masz korek, tzn że Borak z buta na stolicę wyszedł
- jego saxo jest szybsze niż saxo Zowy, a wierz mi, że to jest k.u.r.e.w.s.k.o szybko
- Szwajcarię zna lepiej niż K-mart, lubi tam wypoczywać
- ma więcej dziwek w przyjaciołach na gronie niż BaRTO_206GT, tylko je ukrywa, bo nie lubi ja mu się jego grządki plewi...
- ma więcej przyjaciół wśród wszechpolaków niż eM, pomimo, że lubi się obudzić z kondomem w tyłku na Love Parade.... Boraka trzeba szanować.
- tak naprawdę to on za Kuchara jeździ wszystkie niebezpieczne oesy... Na Polskim Borak musiał być z dziewczyną. Za To Magurski i Elmot to dublerka Kuchara pod nazwą LUKASZ BORAK. TWÓJ i MÓJ PAN Januszku. To Ci tylko chciałem napisać.