auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007
Ja po oglądnieciu trailerów i strony nowego Gran Turismo HD dzisiaj mimo tego że nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś grę złapałem straszne ciśnienie nakupno tej konsolki, niestety nie mam telewizora HD więc komplecik konsolka tv to dosyć kosztowna sprawa ale może zajakiś czas
wygląda nieźle, ale czytałem, że styl jazdy identyczny jak w poprzednich GT czyli dosyć "drętwy"
do tej pory byłem fanem serii GT, ale po zagraniu w Forza 2 nie mam wątpliwości, tego co można w tej grze zrobić z autem nigdy nie można było w serii GT
jak dla mnie fizyka jazdy przewyższa serię GT
gdyby Forza była na PS3 to bym mocno myślał nad dodatkową konsolą, ale nigdy nie będzie, więc chwilowo dla mnie mistrzem jest X 360
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007
Dla mnie pod względem funu miażdżył LFS i od tamtego czasu w gry nie grałem ale musze przyznać że oglądając filmiki z GT HD zakochalem się. PiTT a powiedz czy temu FORZA 2 blizej symulacji typu LFS czy takiemu troche arcade jak Colin ?
zdecydowanie bardziej w stronę LFS
To co mi się średnio podobało w grach typu Colin, GT4 itd. to arcadowy typ prowadzenia auta
W Forza 2 jest bardzo realny i każde auto inaczej się prowadzi
po wyłączeniu abs'u, asc, asr, ecd, ftp, rpg z autem można zrobić wszystko
tylny napęd = driftowanie po całym torze
z przodem trzeba uważać przy wychodzeniu z zakręty bo pełna bomba = pobocze
4x4 i latamy pięknie bokami na zakrętach przy zachowaniu dużej prędkości
itd. itp. mogę tak długo zachwalać grę, ale w lepszą samochodówkę nie grałem jeszcze