auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 zginęło auto !
Chłopaki dzisiaj nie wiem dokładnie o której zginęło auto. Znajdowało się na terenie bielska białej nie moje ale Ci ludzie byli ze mną kiedy je kupowali i strasznie mi ich szkoda.
Audi A4 Avant (1.9 Tdi) koloru srebrnego - model po lifcie w 2000 r.
w środku niebieska deska charakterystyczna dla audi, klimatronic, 2x el szyby
relingi w chromie, listwy w chromie , felgi 18 cali optycznie wydawału sie nieco za duze do tego auta. Niemieckie blachy wywozowe ( z czerwonym paskiem) RW 85x
Miało przetarte bardzo widocznie uszkodzone drzwi pasażera od strony kierowcy.
Gdyby ktoś coś, wszak jesteśmy rozsiani po całej polsce to bardzo prosze kontakt policja lub do mnie ja przekaże info dalej
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 18 Lip, 2007
zapodaj jakieś foto jeśli masz - będzie łatwiej wypatrywać...
Są 2 opcje:
1. felg i resztę częsci szukajmy na allegro (pewnie jest rozmontowywana bryka w jakiejś dziupli na częsci pierwsze) - wiadomo że znalezienie będzie nierealne
2. znajdźmy ukraińskie fora i tam napiszmy info o tej bryce (bo pewnie taki kierunek złodzieji)- ta opcja też mało realna
hej szymlorek...niech zgadnę - właściciel nie ubezpieczył tej fury pewnie, tak??
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
felgi wyglądały plus minus tak tyle tylko ze miały wiecej drobnych szprych
Właściciel będzie miał chwile to dostane więcej info dokladnych bo sam nie pamiętam wszystkich szczegółów auta. Zarejstrowany jeszcze nie był, nie rozpoczeła się nawet procedura rejestracyjna, dokumenty były w aucie..
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
szymlorek napisał/a:
dokumenty były w aucie
uuuu, niedobrze...
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Cytat:
dokumenty były w aucie..
To juz pozamiatane ,spiszą nowa umowe podrobią podpis i juz wszystko będzie OK i nie udowodnisz ze wcześniej to audi było kogo innego nawet jak sie kiedyś tam znajdzie.
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
najbardziej prawdopodobne jest, żę to audi skończy jako dawca części, więc można co bardziej charakterystycznych elementów wyposażenia wypatrywać na allegro.
Mam nadzieję, że jestem w błędzie i samochód się znajdzie
jak w piosence... wszystko się może zdarzyć
renówka mojego znajomego znalazła się po kilku miesiącach jak już każdy myślał, że dawno została pocięta
żeby było ciekawej "wpadł" na nią znajomy z klubu
wyjeżdżał z roboty i patrzy a tu ktoś na lince ciągnie podobną renię 19 16v a potem to już długa historia...
Marcel [Usunięty]
jak ukradli mi CRX'a 92rok był ...
to po tyg zadzwonil koles i chcial kase za info .... nawet na raty moglem placic, ale go olałem .....
z tym,ze dokumentów nie zostawilem w aucie ...
poponuje napisac info na forach z nr telefonu do kolegi - jak beda chcieli to go znajda i sie dogadaja
Malik [Usunięty]
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007
moim znajomym ukradli passata B3 i znalazl się.... po 5ciu latach!!!!!!!! i jeżdza nim do dziś wiec nigdy nie wiadomo, kiedy i czy sie znajdzie, ale lepiej nie robic sobie zludnych nadzieji na znalezienie kombi i kupić sobie coś HOT..... np CRX