auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Sob 21 Lip, 2007
śmiechu warta inicjatywa - to nie jest kwestia spisku pompiarzy, ceny kształtuje sytuacja na światowym rynku paliw, a ta wygląda mocno nieciekawie (i nic najprawdopodobniej się w tej kwestii nie zmieni).
A w wakacje ceny rosną co roku i to też nic nowego.
Czyli - jesteśmy skazani na drogie paliwa i jedynym ratunkiem jest montaż MAGNETYZERÓW :572:
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 22 Lip, 2007
Jakarti napisał/a:
btw - co za roznica jesli nie kupisz 26, a kupisz 25 albo 27.. chyba, ze polecisz autoburem w co watpie..
Tez sie nad tym zastanawiałem.. ale tu po prostu chodzi o to żeby podkreślić swoja obecność, i dezaprobatę... w zasadzie sam eni wiem czy 26 nie bede tanował, ale z drugiej strony, fajne by to wyglądało gdyby 26 żaden samochód nic nie zatankował:D:D niestety to jest niemożliwe...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 22 Lip, 2007
yeah!
To jest świetny plan, coś jak marsz przeciw przemocy
Jak arabusy obejrzą sobie w Aljazeerze (الجزيرة), że w polsce kierowcy nie tankowali 26. lipca, bez wątpienia pomyślą - nie no, chłopaki, coś chyba przesadzamy... Skończmy te waśnie, zwiększmy wydobycie, tak dalej być nie może... :569:
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
ale super, pycha! dziękujemy ci wujku dobra rada! już nie mogę się doczekać ich min!
ja bym jeszcze zbojkotował lekarzy i nie chodził na badania a jak mnie coś zaboli to bym poczekał aż przestanie. no i gospodarkę bym zbojkotował i nic ale to nic nie kupował. w ogóle, bo to złodziejstwo że chleb taki drogi.