Wysłany: Śro 13 Cze, 2007 HH.org Track Day na Torze Poznań
Pierwsze kroki już poczynione. W tej chwili istnieje możliwość spotkania po godz. 18 i spokojnie do 21.30 można pośmigać, po dużej petli i kartingowym. Co do kosztów, jeszcze nie mam konkretnych danych, ale podciagamy wtedy to pod szkolenie z instruktorem (Zbychu Szwagierczak, ja.. itp).
Jeśli jesteście zainteresowani taki krótkim spotkaniem to się zgłaszajcie.
Kolejna opcja to podłaczenie sie pod Track Day zorganizownay dla wszystkich placków z ulicy, odplatnie oczywscie, ale bez przegiec. Ustalamy wstepny termin , bedzie karetka, straż itp.
W tej chwili napierdzielamy, ze Zbyszkiem, nowego przesa Automobilklubu aby rozwijać tor i jak narazie nam sie udaje.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007
Ale biadolicie.
Mnie sie amorek leje po lewej, ale jakoś mnie to nie zraża.
Nie dziala zapalniczka i lewy kierunkowskaz i jeszcze wiele wiele innych rzeczy.
Liczy sie fun, a zniszczenia sprzętu na torze sa mniejsze niż na drodze publ.
(no chyba że dojdzie do kontaktu )
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 13 Cze, 2007
ja na tor zawsze chętnie, ale z kosztami troszkę kapa, nox - od nas sam dojazd to jakieś 200 zł