auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007
Ja bym nie "wybrzydzal". Fotel wygląda naprawde porzadnie (dzielona poduszka pod uda), a zaproponowana cena jest niższa niż experta czy dakara. Pytanie czy w chwili zakupu bedzie to juz fotel homologowany czy nie.
Bo jeżeli nie to chyba lepiej kupić "speed'y".
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Ten fotem jest już też w wersji z homologacją, oczywiscie wtedy jest znacznie droższy.
Jak byliśmy z micholem w bimarco pooglądać fotele to wyszło w rozmowie ze każdy fotel mozna po dogadaniu z szefem kupić u nich bez homologacji i taniej.
Próbowaliśmy zagadać tego gościa który robił fotele, żeby nam dziabnął dwie sztuki po godzinach pracy , ale nie dał się przekonać
No a co do samej futury to ja nie wiem bad-i jak ty się tam zmieścisz , ja jak się przymierzałem to fotel w dupie był idealny na mnie, przelotki tez były akurat elegancko, no a do wysokich to mi jest bardzo daleko No ale jeśli dawałeś rade w ekspercie to chyba tu tez powinno być ok z tego co pamiętam jak mierzyliśmy to futura miala tyle samo cm w dupie co expert.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
pasy kupujesz oddzielnie, do takiego fotela najlepiej kupic aluminiowe podstawki OMP lub Sparco - mysle ze jakies 250 lub 300 pln za komplet i wtedy masz full pod siebie zrobione siedzisko
lucase [Usunięty]
Piszę się na jeden fotel . Jakie terminy realizacji? Kolor do wybrania?