Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Michał
Pią 07 Wrz, 2007
Propozycja zakupów grupowych, zniżek, współpracy.

Czy HH jest zainteresowany współpracą ?
Tak
50%
 50%  [ 1 ]
Nie
50%
 50%  [ 1 ]
Ale o co chodzi ?
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 2

Autor Wiadomość

hteb
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007   Propozycja zakupów grupowych, zniżek, współpracy.

Witam,

Może i to durne miejsce na zamieszczenie tego tematu ale spróbuję tu w Hydepark'u :)
Jako że śmigam sobie prawie HH i Shorti zaraził mnie troszkę ideą HH no i poznałem wczoraj (wcześniej Michała) paru kolegów z HH na W ... chciałbym się dowiedzieć czy nie interesowała by Was, nas, ziomów klubowych czy jak to ubrać w słowa... możliwość zakupów grupowych ??

Chodzi mi może nie o detal - a o jakieś większe konkretniejsze zamówienie. Jak by było paru chętnych to można by wynegocjować fajne warunki.
Jako że pracuję w firmie www zajmującej się ogólnie motoryzacją mogę zaproponować kierownictwu deal polegający na tym by np. dokonując zakupu grupowego każdy z użytkowników pojazdu (będący zrzeszony w HH) w ramach wdzięczności za jakiś tam (jeszcze nie określony) rabat nakleił na autko nie tylko logo HH ale i małe (porównywalnej wielkości) logo naszego - mojego pracodawcy. Logo będzie ładne - i będzie jednocześnie adresem sklepu (jak w przypadku RPM czy innych).
Strony do przeglądania z asortymentem:

www.motoricus.pl
www.Gazdodechy.com.pl
Nie bijcie - Gazdodechy dopiero powstaje więc zdarzają sie tam błędy ;)
Nie podaje konkretów bo nie wiem co by to miało być - opony, felgi, oleje, filtry czy inne gadżety na zasadzie akcesoriów - kierowniki czy gałki :)

Jeżeli czuje ktoś pociąg do off-road to polecam także www.strefa4x4.pl .

Zapraszam do dyskusji i czekam na pomysły.

Pozdrowienia.
Michał
Ostatnio zmieniony przez Michał Pią 07 Wrz, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

Niemy 
Jeszcze 4 dni...

auto: Saxo VTS
silnik:: 1,6 16V
moc: 145km

Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007   

ja narazie nie przewiduje zakupow, ale nigdy nie wiadomo.w zeszlym roku zakupilem komplet opon na www.motoricus.pl i bylem bardzo zadowolony-szybko, sprawnie i bez klopotu.

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

tylko ile my jako klub możemy zakipić? jeden komplet opon na 3 lata? 3 zestawy wałków dożywotnio? może być problem ze zorganizowaniem takiej akcji

hteb
[Usunięty]

KonradMK napisał/a:
tylko ile my jako klub możemy zakipić? jeden komplet opon na 3 lata? 3 zestawy wałków dożywotnio? może być problem ze zorganizowaniem takiej akcji

Nie ma ograniczeń ilościowych - może to być i co miesiąc - co pół roku - o ile znajdą się chętni. Może to być 2-3 komplety zimówek jak i np. 12l oleju (3osoby po 4l do zmiany).
Czekam na propozycje - i informacje czy wklejka na auto (na tylną szybę np.) to dużo w zamian za zakup.
Do niczego nie zmuszam - jeżeli akcja jest za trudna do zorganizowania to niestety tego nie przeskoczę :)

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

hteb: Ale prosze o wyjasnienie na czym akcja ma polegać ???
Na kupnie w jednym terminie? Czy po prostu jako klub mamy zapewnione zniżki w zamian za nalepe?

Jezeli tak to prosze bardzo - ja moge wozić nalepe, a jak bede potrzebowal winter tyre lub olej i moge dostać x% rabatu to siur ;)

No i pytanie ile tego rabatu ???
Obecnie kazdy jak chce kupić coś wartościowego to przeglada oferty i wybiera tą najkorzystniejsza.
Troche glupio by bylo gdybym wozil nalepkę firmy X a zakupy robil w Y bo tam mi zaproponuja lepszą cenę...

hteb
[Usunięty]

CHRZANEK napisał/a:
hteb: Ale prosze o wyjasnienie na czym akcja ma polegać ???
Na kupnie w jednym terminie? Czy po prostu jako klub mamy zapewnione zniżki w zamian za nalepe?

Jezeli tak to prosze bardzo - ja moge wozić nalepe, a jak bede potrzebowal winter tyre lub olej i moge dostać x% rabatu to siur ;)

No i pytanie ile tego rabatu ???
Obecnie kazdy jak chce kupić coś wartościowego to przeglada oferty i wybiera tą najkorzystniejsza.
Troche glupio by bylo gdybym wozil nalepkę firmy X a zakupy robil w Y bo tam mi zaproponuja lepszą cenę...

Chodzi o zebranie zamówienia na większą ilość - np. 2 - 3 komplety opon czy jakoś tak.
Jasne że oglądamy zawsze net w poszukiwaniu lepszej ceny - wiadoma sprawa - jednakże nie we wszystkim może być ktoś lepszy. Znam typa co sprzedaje oleum z -35% ale to kurka nie są normalne warunki - nie każdy takie ma.
Nie chodzi oczywiście o takie same produkty - mogą być różne - innych marek itd.

Z naklejkami jest też tak że jak mam wlepe Grabowskiego to nie znaczy że wszystkie śrubki mi Maciek skręcał - bardzo bym chciał by tak było ale nie jest :) Jak ktoś w RPM kupuje to też za rabat wkleja wlepe - nie zobowiązuje to jednak do wiecznych zakupów w RPM bo wiadomo że są inne sklepy i nawet lepsze ceny.

Odpowiedz do tematu