auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Nie 07 Paź, 2007
temat poruszony był w sb i czekamy na jakies wieści
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
lagadula napisał/a:
Ok, ale co chcecie wiedzieć ??
Jak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim?
lagadula [Usunięty]
sharxhunter napisał/a:
jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany
Nie było zadnych rozmów. PO rajdzie telefon od Wojtusia menago że jestem wydalony, 15 minut pózniej , bez uprzedzenia info prasowe. Metody "Kaczyńskiego" Wszystko co napisałem w swojej odpowiedzi jest szczerą prawdą.
Loko napisał/a:
ak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim?
Są plany. Jedne juz zdradziłem - praca z młodym kierowcą, inne czekają na wyklarowanie. Wyglada na to że bede miał dużo pracy nie tylko zwiazanej z pilotowaniem. Wszystko wyjaśni sie podczas Barbórki Warszawskiej. :564: