Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
yts vs bmw 530xd e39
Autor Wiadomość

mikson
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007   yts vs bmw 530xd e39

mialem okazje wczoraj jechac na wybory z rana :) i na krakowskiej jest ladny odcinek plaskiego asfaltu :) jade od banacha w strone okecia, i bedac przy dickensa sa czerwone swiatla, tam jest taki 4 pas ktory idzie prosto ale zartaz trzeba sie wlaczyc w lewy bo jest przystanek i tak widze ze za mna ustawila sie jakas bmw :) wiec bardzo chcialem szybko wykonac manewr ale na przystanku za swiatlami stali gliniarze a na lewym pasie obok jakies autko male i scigacz,
myslalem ze ruszy szybciej motorem, ale jakos tak ruszal ze mialem miejsce za nim sie wmontowac i tak samo zrobilo bmw, tylko ze jak minelismy niebieskich to bmw wyrwalo od razu do przodu ,, mysle sobie no dobra ,
i ja za nim, patrze na znaczek kombi 530xd ,, mysle sobie kurcze zaraz wyrwie , ale
o dziwo ide yarkiem rowno z nim nawet tak do 120 leciutko dochodzilem go , wiec kurcze nie jest zle :) koles zrobil straszna kupe dymu musialem wskoczc na pas obok bo prawie nic nie widzialem, i tak do 140 rowno potem sobie odpuscilem bo musialem skrecac w sierpnia ,, nie wiem moze mial rozsypane stado ponad 200stu kucy ale to nie 105 benzynowych :)

i tak w zasadzie reasumujac nastepna bmw ktora myslala ze jest najszybsza w okolicy i nie mogla oderwac sie od yts-a :) mysle ze z miejsca do 100 dostala by, kiedys musze taka upatrzyc :)

Karaś
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007   

To w końcu 530xd czy e39 -> 330xd?
Pozdro

mikson
[Usunięty]

530xd, taki mial znaczek , tak mi sie zapamietalo hmm ale z tego co widzialem w necie nie ma e39 w wersji x , tylko 530d i ma niecale 200kucy i lekko ponad 8sek
wiec chyba byl juz jakis zmulony wiekiem :) kurcze albo to faktycznie bylo 330xd ale to jest dosyc szybkie ,,

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

nie odrózniasz piątki od trojki ??
bo nie kumam zabardzo
skaczesz miedzy 530 a 330 ...
tot ak jak xsara i saxo vts :/

mikson
[Usunięty]

widac nie mam specjalizacji w bmw :) ale wydaje mi sie ze na 99% to byla 5 tylko moze bez tego x, stary ciezko bylo cos zobzczyc jak takie chmuraki dymu sie wydostawaly z niego :)

Odpowiedz do tematu