auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
Michał napisał/a:
spozniłeś sie, łukaszu juz cały klub zaopatrzył w to ;)
hehe dokladnie:)
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007
no nie nie wiem poco ten komentarze osob które i tak nie są tym zainteresowane heh ...
Jest to produkt Raceland , w pudełku racelanda , btw pare ostatnich od Łukasza też niemiało loga VTS i niema to związku z producentem.
Tak przy okazji Jacky ma dostępne do 106 206 i clio . Do saxo nie ma .
Choć wszystko jest to produkowane w jednym miejscu niezależnie czy firmowane przez jakcy czy Raceland , czy np simota która markowała twoj dolot Freemanie .
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007
nox napisał/a:
Choć wszystko jest to produkowane w jednym miejscu niezależnie czy firmowane przez jakcy czy Raceland , czy np simota która markowała twoj dolot Freemanie .
prosze Cie, ja mam dobra pamiec. Na poczatku mowiles ze to raceland, a jak Cie poprosilem zebys mi pokazal na stronie racelandu ten produkt to stwierdziles ze to jednak Jacky produkowalo. Co do faktow nie bedziesz sie chyba ze mna sprzeczal, bo wykres widziales ?!
a skoro piszesz o braku loga i Racelandzie, to tu jest cos dla Ciebie.
cyt."Carbonlook ABS doos met VTS logo- Origineel RACELAND produkt."