jezdzilem na toyo - bylo calkiem fajnie... aa skoro pirellka lepsiejsz ma byc to warto sie zastanowic....
a czy któryś z szanownych dzieci neostrady tu przebywających ma dostęp do rabacików?? jakichkolwiek... jestem sknerą...:) stawiam whiskey za PW w tej sprawie....
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
G Y F1
całkiem tanio można nabyć
chyba nienajgorsza opona jak za taką kasę
obecnie jeżdżę na nich i spisują się bardzo dobrze
www.opony.com - tutaj masz sporo rabacików
ja też mam gy f1 w yarku i jest bardzo fajnie.
Co więcej, za komplet do yarka zapłaciłem niecałe 900zeta, mniej niż za zimowe barumy.
Myślę, że dla sknery efjedynki to dobry wybór
dokładnie !! heh od 2 dni przeglądam ten sam temat i przy okazji pojawiło się pytanie czy ktoś z Was jeździł sezon na co dzień r888 ? Pytam głównie w kwestii wytrzymałości opony na ścieranie - czy przejeżdżą z 20-30 tyś ?
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Czw 31 Sty, 2008
olej laski z kalendarza Pirelli i ładny wzór bieżnika Continental.
Bierz Bridgestone Potenza RE-050A - człowiek jeszcze nic lepszego nie wymyślił
Przyczepna a zarazem dość trwała jak na tą klasę. Wzmocnione barki po zewnętrznej dzięki którym nie będą się zawijać na zakrętach ale mało komfortowa (jeżeli to jest ważne)
Mają w nieżłej cenie (mój rozmiar) Pirellki Pzero Nero , Good Year'y F1 oraz Bridgestony.
Wystawiają faktury, transport gratis przy 4 sztukach.
Kupiłem tam w sumie 12 opon i nie było żadnej lipy. Opony z aktualnego rocznika etc itp
Wzmocnione barki po zewnętrznej dzięki którym nie będą się zawijać na zakrętach
Naprawde odczuwasz to w niskoprofilowej oponie? Owszem to ze zimowka mi sie podwija to czuje, ale na letnich (przez pol roku zajezdzilem 3 rozne typy opon) akurat tego w zaden sposob nie odczuwalem, roznice przyczepnosci, granica jej utraty itp. Ale podwijanie sie niskoprofilowej opony? Z ciekawosci pytam...
a do tematu... bierz potenze... ja zakupielem teraz 2 re720 (wiem nie ta klasa wielkosc itd) i sa ekstra.
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Czw 31 Sty, 2008
nie wiem czy czuć podwijanie niskoprofilowej opony ale pewnei można to odczuć w precyzji kierowania.
Ponadto wystarczy spojżeć na zużycie opon po zewnętrznej - jak zobaczyłem u ludzi Toyki powycierane właśnie po zwnętrznej do połowy opony to zdałem sobnie sprawę że te wzmocnienia barków się przydają