Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 [sprzedam] Renault Megane Coupe 2.0 16v - F7R
ogłoszenie mojego brata:
W związku z tym,że mam marzenia związane z zakupem nowszego i szybszego autka,postanowiłem wystawić na sprzedaż moją żółtą wyścigówkę. Tak w skrócie to autko jest w bardzo dobrym stanie,regularnie serewisowane. Wszelkie częsci jakie zostały do niej zakupione,były częściami oryginalnymi z salonu renaulta w lublinie. Mam fakturę na wszelkie części,jakie były wymienione. Tuż po zakupie wydałem 1500 zł na to,by byłą w super stanie.Poza cześciami eksploatacyjnymi typu oleje,paski i filtry,wymieniłem jeszcze łożysko w tylnym kole. Na dzień dzisiejszy nic nie stuka i żaden element nie wymaga wymiany. Po tym jak ją zakupiłem zmieniłem w niej tłumik końcowy,który teraz ma ładne brzmienie i bardzo ładnie się prezentuje Na pewno nie jest to wielka i brzydka rynna w stylu wieśnaickiego tunningu. Wnętrze pozostało prawie bez zmian. Piszę prawie,bo zakupiłem fajniutką żółtą,skórzaną gałkę zmiany biegów Autko porusza się na 16 calowych oryginalnych alufelgach,które w połączeniu z żółtym kolorem dodają mu uroku Poprzednim właścicielem była młoda kobieta,a autkiem często jeździł jej 30 letni brat,który zmieniał biegi jak w dieselku,czyli przy 2500 rpm był już wyższy bieg. Oboje oni dbali o autko,dzięki czemu jest zadbane i nie jest wytłuczone. Już w dniu zakupu odkryłem małą wadę na nadwoziu.Mianowicie mała wgniotka pod wlewem paliwa. Ja jako nowy własciciel dbałem o nią lepiej niż o siebie. Wszystkie części to oryginały,a nie najtańsze zamienniki. Megi była karmiona na dobrych stacjach. W bagażniku jest oryginalne koło zapasowe (dojazdówka) firmy Michelin oraz komplet: podnośnik i klucz. Autko ma pełną opcję,niestety poza klimą i skórą. Samochód został wyprodukowany w 1996 roku. Przebieg na dzień dzisiejszy to 185 tysięcy,które są prawdziwe. Jeżeli chodzi o wady,to jest jeszcze jedna. Mianowicie wybito mi szybe,ale o tym Wam pisałem. Chcąc jak najlepiej dla Megi,kupiłem oryginalną szybkę. Autko bardzo zadbane,od czasu sprowadzenia do Polski trzymane pod dachem,a pod chmurką to stało tylko pod moją uczelnią lub pracą. Nie moge powiedzieć,że autko nie miało nic malowane.bo sam miałem okazje doświadczyć niemiłej stłuczki w zimie,kiedy to zostałem zaczepiony lusterkiem przez audi a6. Efekty Przy - 25 lusterko kierowcy mi się złożyło i wybiło szybę Gorzej,bo wypadł wkład i wisząc na kabelkach porysował drzwi, a odpryskująca szyba porysowała drzwi i tylny błotnik Chcąc dla niego jak najlepiej i dysponując pełnym pakietem ubezpieczenia wstawiłem go do aso renaulta w lublinie, gdzie mi go kompleksowo naprawiono. Oczywiście mam na to wszelkie papiery. łącznie z kosztorysem , któy uwzględnia wyjęcie i założenie każdego elementu. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt : 0693865223 lub tiraktomczo@interia.pl lub PW. Cena Czekam na oferty i propozycje,które będą adekwatne do stanu autka i tego że to szybki f7r,o czym miał okazję przekonać się inny f7r z lublina Jak sprzedam to końca miesiąca, to kupuje fiata coupe 20v turbo Cena Myśle,że jakieś 12.999 do drobnej negocjacji
Rekin mysle ze u nas na forum ciezko bedzie ci znalezc amatora megany Pozdro
_________________ ...wspomnienia wracaja...
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 19 Sty, 2008
pamiętam czasy jak kondzio nad takim myślał
poza tym to forum czyta naprawdę sporo osób, które nie jest tu zalogowane
więc wykorzystując sławę i publikę forum, może coś z tego będzie
albo bad-i kupi i zrobi z niej megane maxi
ta megana z tym motora to naprawde fajna fura, prawdziwy hothatch, choc coupe
zgadzam sie , ten silnk ladnie reaguje na mody , okleił bym jeszcze w barwy renault
takie niebieskie i było by miodzio . latwiej znaleśc cupete zadbaną niż sporta i są tańsze , ja nawet rozawzam taki zakup zamiast sporta .
Sharx, kupujesz Fiata Coupe Turbo? Nie dość, że targetem tych samochodów na rynku wtórnym są chłopcy, którzy przy dziewczynach się czerwienią i próbują te problemy emocjonalno-towarzyskie rozwiązać autem "o wyglądzie Ferrari "... To jeszcze ten wynalazek nie skręca i się psuje. Jak ja się cięszę, że mam "auto dla emerytów"