Już kiedyś widziałem , ten program ,ale jak by to powiedzieć nie szokuje on patrząc np przez pryzmat filmu " Dzieci z dworca Zoo" choć nie jest to do końca dobre porównanie.
Może i istniały. Ale nie wiem czy na taką skalę jak dzisiaj. Poza tym, wtedy małolaty nie prześcigały się tym, jakie mają komórki, buty, czy inne markowe rzeczy, bo generalnie nie było tylu rzeczy które są teraz.
Konsumpcja była mniejsza, różnice pomiędzy małolatami też. Dlatego takich rzeczy sie nie widziało.
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pią 11 Wrz, 2009
CHRZANEK napisał/a:
grifin010 napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
a Kondzio jadł swoje gile z nosa
Cały czas to Robi
Griffin - nic mi do tego, ale powiedz mi czy Ty wódke z Kondziem piłeś ze tak piszesz ??
Ogarnij sie chłopaku - bo to troche nieelegancko
nie , nie piłem , jezeli uraziłem Konrada to go przepraszam .
Może i istniały. Ale nie wiem czy na taką skalę jak dzisiaj. Poza tym, wtedy małolaty nie prześcigały się tym, jakie mają komórki, buty, czy inne markowe rzeczy, bo generalnie nie było tylu rzeczy które są teraz.
Konsumpcja była mniejsza, różnice pomiędzy małolatami też. Dlatego takich rzeczy sie nie widziało.
już gdzieś o tym rozmawialiśmy na forum chyba, albo przy drinku zmieniają się gadżety ale idea pozostaje ta sama. moim zdaniem pewna zmiana zaszła ale raczej na zasadzie, że gówno wyszło z cienia a nie zmaterializowało się z powietrza