czy ktos mial stycznosc z kims lub sam posiadal takie cacuszko, czy sa to generalnie awaryjne albo bardzo drogie w eksploatacji auta? czy warto cos takiego kupic jako sedanik rodzinny?
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008
no coz tu pisac szybkie, ładne, fajnie wyposazone ....
silnik BAJKA - utrzymanie hmmmm spalanie zapewne ok 12l/100km +\-
awaryjnosc hmmm to Honda hehehhehehe raz lepiej raz gorzej, ale z DUZA przewaga na lepiej ...
CUDNE AUTO - lukasz z cultstylu jakis czas temu chyba sprzedawał - zapytaj jego !!
tak się składa, że tą sztukę sprzedaje mój ziom
jak chcesz to dam mu info, że jesteś zainteresowany
z tego co mi opowiadał po zakupie, to wszystko było git i był mega zajarany
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008
to nie jest takie szybkie jak sie wydaje, jakies 8 do 100?
dokładnie wg. danych producenta 8.2?
to nie jest szybko, ale dzwięk silnika potrafi uzależnić
jeździłem dawno temu ATR i całkiem miłe wrażenia, ale trzeba ostro kręcić bo do 6 tyś. nic się nie dzieje
jeśli chodzi o auto typu limo to jednak wolę jak się zbiera z samego dołu a nie cały czas na czerwonym
mAbZ [Usunięty]
dzik napisał/a:
W podobnej cenie mozna miec np S6 do ktorego wg mnie ATR sie nie umywa.
Samo porownanie wnetrza jak dla mnie skresla accorda.
Jeśli porównywać te same roczniki to niezajeżdżony S6 jest o 30-40% droższy od ATR.
Nic zresztą dziwnego, to przecież auto o klasę większe.
No i jest między nimi jedna ogromna różnica: silnik N/A vs turbo. Co kto lubi.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
M5 bez porównania:D:D ale podejrzewam ze koszty utrzymania będą kilkukrotnie większe niż ATR.... a poza tym to spali tyle co nowoczesny tankowiec.... ale funn z jazdy będzie dużo większy:D no i cena tez większą bo 12 tysi różnicy to jednak sporo
mikson [Usunięty]
ATR ma niby 8sek katalogowo ale podbno kreca sie z 7sek z malym hakiem wiec nie jest tragicznie,
ja jedynie rozgladam sie , szukam czegos co bedzie mialo troszke mocy ale nie rozlozy mnie kosztami eksploatacji, a boje sie ze kupujac 8letniego ATR bedzie troszke w nim do roboty,
nie jest to pilna sprawa moze ten moze przyszly rok,
a jak jest z komfortem? czy jest bardziej komfortowy od CTR? czy mozna go do czegos porownac?
hehe, nie alej jak wczoraj rozmawialem z PSem o tej sztuce ... Uwazam ze 40tys to troche sporo z '00 choc z wygladu dla mnie nie ma konkurencji. U mnie staje w szranki z BMW 330i , ktore to jest pod prawie kazdym wzgledem lepsze i nawet ciut tansze w zakupie ... gdyby nie unikalnosc typeRa (no moze jeszcze wyglad i wilkosc na kozysc ATR).
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
ATR super autko IMHO dla konesera ktory lubi honde, ryk, krecenie do 15000obrotow i smaczek japonski. Jesli by chciec porownywac do innych aut w tej klasie,cenie to moze wypasc slabo, ale nalezy sobie zadac pytanie czy ktos kto lubi ten klimaty chcialby porownywac ATRa do np audi czy czegos innego? IMHO nie.
Jak najbardziej chcialbym miec atra, tak żeby mieć