auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008
nie miałem kontaktu z C30, ale wydaje mi się, że to nie jest hothecz, tylko taka wypaśna luksusowa furmanka z mocnym (w wypadku T5) motorem. Samochód dla kogoś kto nei szuka limuzyny, nie potrzebuje dużego wnętrza, ale jednocześnie nie ma zamiaru po torze zamiatać. Po prostu - mocny, dobrze wyposażony, nieco ekscentryczny hatch, bez większych sportowych ambicji.
za młodu volvo 480 mi się bardzo podobało, teraz już prawie zniknęły z ulic, nie pamiętam kiedy ostatni raz je widziałem.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
bart napisał/a:
volvo 480 mi się bardzo podobało
w rzeczy samej
c30 mi się też widzi, jako takie nieduże dość oryginalne toczydełko dla parki ewentualnie 2+1
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
c30 t5 ma bardzo mięciutkie zawieszenie na zakrętach focus z tym samym silnikiem i n robi z niego co chce c30 to taki szybki hatch do miasta dla geja albo parki tudzież metro singla
kurcze, to przegwizdane bo auto mi się podoba, znając produkcje volvo na pewno się dobrze prowadzi. czyli w sumie taki niby-hothatch ale raczej dla dziewczyny
mikson [Usunięty]
c30 ma cerate zamiast tylnej polki
mAbZ [Usunięty]
KonradMK napisał/a:
kurcze, to przegwizdane bo auto mi się podoba, znając produkcje volvo na pewno się dobrze prowadzi. czyli w sumie taki niby-hothatch ale raczej dla dziewczyny
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
mAbZ napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Albo geja
dla prawdziwego geja to jest 911 turbo - a to volvo to dla zwyklega pedała
Albo geja
dla prawdziwego geja to jest 911 turbo - a to volvo to dla zwyklega pedała
Muszę to przekazać znajomemu moich rodziców, który kupił C30 D5.