auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 07 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008
Fajne foty Bartli. Tak ostre że można się nimi golić . Napisz troche czym fociłeś , przy jakich ustawieniach itp no chyba że to tajne przez poufne. Proponuje również numerować zdjęcia co by łatwiej można było się odnieść z komentażem. Tło na zdjeciu z czerwoną Alfą robi nesamowite wrażenie. Gdzie to ?
Przyznaję się, zasłyszałem o tym miejscu na sr.pl z wątku z sesją twojego miniaka
GOKART napisał/a:
Fajne foty Bartli. Tak ostre że można się nimi golić . Napisz troche czym fociłeś , przy jakich ustawieniach itp no chyba że to tajne przez poufne. Proponuje również numerować zdjęcia co by łatwiej można było się odnieść z komentażem. Tło na zdjeciu z czerwoną Alfą robi nesamowite wrażenie. Gdzie to ?
Wszystkie zdjęcia oprócz tych ze 156, były robione Nikonem D80. Póki co jestem uzbrojony tylko w kitowy 18-135 i 50mm f/1.8, no a następnym zakupem będzie jakieś tele. Wszystkie zdjęcia z lustra są robione na manualnych ustawieniach, jedynie balans bieli mam ustawiony zawsze na Auto. Na szczęście balans bieli można zmienić przy obróbce RAW-ów.
Zdjęcia Alfy 156 były robione zwykłym kompaktem(Canon A520) a miejsce ze zdjęć znajduje się w Szwajcarii, w miejscowości Arolla
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 17 Lut, 2008
bart napisał/a:
PS. GTA z trzeciego zdjęcia ma 310KM (trochę dziwny pomysł, żeby moc samochodu na progu umieszczać )?
to jest fura z Wawy? Jak tak to ciałem się z nią i nie idzie jak na 310HP zupełnie...
Byłą szybsza ale dużo bardziej odchodzi mi 220KM CTR niż ta 310HP Alfa
_________________ when the flag drops the bullshit stops