Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 06 Mar, 2006 Saxo vs Superb
Stoje sobie spokojnie na swiatlach skrzyzowanie zakopianki z kobiezynska,patrze nagle po mojej prawicy staj skoda Superd a w srodku koles z wygladu dresik z laska "Fajna Byla"Pomijajac laske,Dresik pokazuje palcem na swiatal wiec oki ja przygazowalme.
Zielone To jedziemy ruszylem z 1,5 tysia bo w koncu na zimowych,spokojnie na pierwszym biegu prawie rowno potem zaczelem delikatnie odchodzic na 2.Przy 170 bylem o 2 dlugoscie vts przed kolesiem,na nastepnych swiatlach koles sie pyta co to za Saxo a ja 1.6 to mu sie zdek glupi zrobilo,jak zapytalem co on tam ma to powiedzil ze 140 konie z 2.0 :diabel: .
Podzikowalme laska zdeka nie byla zadowolona ze taki maly samochodzik wyjechal taka furke za kupe KASY.......
W POROWNANIU Z moim EX 1.4 To nowe SAXO 1.6 16v TO BESTIA !!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek VTS Pon 06 Mar, 2006, w całości zmieniany 3 razy
a ja kiedyś miałem przyjmność niewątpliwą z superbem 3,8 v6 właśnie... Pan mocno sie starał i nie mógł uwierzyć jak mu powiedziałem ze mam 2,0 N/A... oczywiście lańsko dostał... nie jakieś potężne ale oberawał cięgi jak sie należało!!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
ja dzisiaj miałem przyjemność sprawdzić się z octavia
nie wiem jaki silnik, ale chyba konkret
wersja TOUR na bajerze, cała czarna, ciemne szybki, alusy
kierownik slalomem ustawił się pierwszy na światłach, więc ustawiłem się na prawym pasie koło niego
zielone i ogień
1 równo, ale pod koniec widzę że mam minimalną przewagę, 2 wychodzę pół auta do przodu, 3 czuję wyraźnie zwiększającą się moją przewagę odpuszczam bo zbliżamy się do zakrętu