musimy tam byc nie pozniej niz 9:00 wiec chyba ja wyjedziemy przed 7:00 to na spokojnie dojedziemy i mam nadzieje,ze w sobote na Pucharze Zimy nic nie popsujemy ale pojedziemy asekuracyjnie, bo jedziemy po mete a nie wynik
III Rajd Walentykowy
Wpisał: Daniel
21.02.2008.
Komunikat nr 2
Informujemy, że lista zgłoszeń zostaje zamknięta (limit 40 załóg).
Istnieje możliwość wpisania się na listę rezerwową, co nie gwarantuje startu w KJS, osoby z listy rezerwowej będą mogli wystartować jedynie w sytuacji nie wstawienia się załóg zgłoszonych w terminie pierwszym.
AK Tomaszowski
19 Grzegorz Szlanta Grzegorz Szlanta Citroen Saxo III /Kraśnik
20 Bartosz Kołdej Peugeot 106 S16 III HOThatch/
21 Marcin Mrożek Bartosz Gliński Peugeot 106 III HOThatch / AK Centrum
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008
Marceli, wyslij mi pilnie na PW swoj numer bo mi telefon sie zawiesil. Cos czuje ze jestem w doopie. Do Warszawy mam 380 km i nie mam pojecia czy brat ogarnal opony i kaski
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008
ziom poszło ....
grzech i my jedziemy na slickach wiec nie bój zaby nie bedziesz sam
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pon 25 Lut, 2008
bylo przednio
naprawde zabawa konkret i moj debiut jako pilota, mam nadzieje,ze udany,badi furmanke ogarnia dobrze,tylko jeszcze troszke praktyki i bedzie klepal innych.
ja uwazam,ze jak na rozdziewiczenie puga to impreza udana.
oczywiscie Bad-i i ja po duzej stracie spowodowanej posiedzeniem w gorze piachu, jechalismy pozniej dla publicznosci
mam nadziej,ze marcel ogarnie nasz filmik jak to sie dzialo
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)