auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008
uuuu, stary... Kiepściutko, jak już z dyzlami terenowymi przegrywasz
Seria by go zniszczyła, bo kiedyś miałem przyjemność jeszcze przed dłubaniem, jak jechałem kolegów z hothatch.org odwierdzić. A ostatnio z rolki(było mokro) kolegi Q7 4.2 tdi klepnąłem. A takie Q7 jest dużo szybsze od ML 420cdi. Na hamowni mam 173 konie i waże troszkę ponad 1000 kg. Wystarczy.
Freeman swoim clio zrobił 335d coupe, parę dni temu...
Drone [Usunięty]
Marek23 napisał/a:
Seria by go zniszczyła, bo kiedyś miałem przyjemność jeszcze przed dłubaniem, jak jechałem kolegów z hothatch.org odwierdzić. A ostatnio z rolki(było mokro) kolegi Q7 4.2 tdi klepnąłem. A takie Q7 jest dużo szybsze od ML 420cdi. Na hamowni mam 173 konie i waże troszkę ponad 1000 kg. Wystarczy.
Freeman swoim clio zrobił 335d coupe, parę dni temu...
Zaprawde moglem kupic Clio Moj dostal sromotnie
Patrzylem w/g katalogu i Clio chyba nie ma 6.8s do 100 ? A ten ML w papierach tak ma
Nic dziwnego ze mi odjechal jak chcial
nie no ale to byl freeman... to inna gadka....
heh...
mnie ostatnio na swiatlach dopadlo takie cos:
4,8litra, 355KM
jak sie zatrzymal za mną to światła mial na wysokosci mojej glowy
na dość słabej nawierzchni przez skrzyzowanie i potem sobieskiego do ok 180 nie mógl mnie dojsc... zatrzymalismy sie na kolejnych swiatlach i chyba chcial zapytac mnie cos ale udalem ze sie nie scigalem.... heheheheheh
ale ladnie takie pol miliona zlotych wyglada na ulicy.. czyste, umyte....
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
katalogowo ML 420CDI ma 306 koni i 6,5 do setki (a na stronie mercedesa 6,8, więc chyba to bardziej wiarygodne).
Myślę, że niestety seria mogłaby mieć z nim problem.
Ja bym pewnie dostał.
Aha, BMW X5 3.0d stłukłem dość mocno (ale to poprzednie, nie takiej jak pokazał lenny).
_________________ Poznań: 22,5cm
Drone [Usunięty]
lenny napisał/a:
nie no ale to byl freeman... to inna gadka....
heh...
mnie ostatnio na swiatlach dopadlo takie cos:
jak sie zatrzymal za mną to światła mial na wysokosci mojej glowy
na dość słabej nawierzchni przez skrzyzowanie i potem sobieskiego do ok 180 nie mógl mnie dojsc... zatrzymalismy sie na kolejnych swiatlach i chyba chcial zapytac mnie cos ale udalem ze sie nie scigalem.... heheheheheh
ale ladnie takie pol miliona zlotych wyglada na ulicy.. czyste, umyte....
No wiesz, ale Punto to nie TypeR
Ja juz w swojej krotkiej karierze powozenia Punto dostalem od paru aut ladnie. Zawsze sie z tego cieszylem, bo mimo wszystko fajnie widac jak jakas fajna bryka Ci odchodzi, mimo ze cisniesz ile wlezie, a auto slabe nie masz.
Jednak po tej terenowce jakos sie kurna nie cieszylem. Glupie wrazenie troche
Ja poprzednim VRem spotkałem sie z Touaregiem V10 tdi , lekko mi odchodził ,przy 220 sobie odpusciłem, zaś ostatnio dopadłem Q7 4,2 V8 ,ten juz dostał baty sromotnie
ja wam proponuje ustawic sie z cayenne turbo s/techart/cokolwiek , jesli cayenne s lata mniej wiecej rowno ze zdrowym clio to te pierwsze niszczy wszystko.