I taki tam filmik zrobiony z fotek pokazujący mój dupowóz od momentu kupna do ostatniej sesji (musiałem się nauczyć robić prezentacje więc trzeba to było zrobić tak żeby się przydało )
Hondzia super, ale zdjęcia faktycznie przeciętne... niestety ja też jeszcze nie potrafię robić takich jak np. tutaj
http://www.foto-moto.pl/viewtopic.php?t=2048
polecam przejrzeć inne, niektóre są mega zajebiste
a zdjęcia Kermita robił nasz kolega klubowy BaranMC, szacun
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008
A powiedz mi skad ten lakier? Bardzo ladnie to wyglada. Masz ladne auto (chociaz nietrawie przyciemnionych samych tylnich szyb) wiec warto popacowac nad fotkami zeby efekt byl ciekawszy.
Pozdr
Pitt - zajebisty ten maluch. Patrzac na takie foty widac jaka fajna i proporcjonalna ma bryle fiat 125
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
The Mc napisał/a:
zajebisty ten maluch
The Mc napisał/a:
fiat 125
que
OLO [Usunięty]
The Mc napisał/a:
A powiedz mi skad ten lakier?
Z Hondy B-96P, tylko w roku 2000 malowali tym civic'i i jest ich bardzo mało w tym kolorze.
The Mc napisał/a:
Masz ladne auto (chociaz nietrawie przyciemnionych samych tylnich szyb)
Dzięx A te szyby wyjechały w takim stanie z fabryki Przednich pewnie nie przyciemnili ze względu na przepisy a boje się zerwać folię z tylniej szyby rzeby nie uszkodzić jej podgrzewania.
No przyznaje że kozak to ja w tym nie jestem ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej Właśnie po to wystawiam te fotki żeby dostać jakieś rady/wskazówki czy coś w ten design
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008
OLO napisał/a:
The Mc napisał/a:
A powiedz mi skad ten lakier?
Z Hondy B-96P, tylko w roku 2000 malowali tym civic'i i jest ich bardzo mało w tym kolorze.
The Mc napisał/a:
Masz ladne auto (chociaz nietrawie przyciemnionych samych tylnich szyb)
Dzięx A te szyby wyjechały w takim stanie z fabryki Przednich pewnie nie przyciemnili ze względu na przepisy a boje się zerwać folię z tylniej szyby rzeby nie uszkodzić jej podgrzewania.
No przyznaje że kozak to ja w tym nie jestem ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej Właśnie po to wystawiam te fotki żeby dostać jakieś rady/wskazówki czy coś w ten design
pzdr. i dzięki za opinie
Chcialbym zobaczyc na zywo ten lakier, na fotach fajnie sie przelamuje i momentami wyglada jak czarny samochod - nice. Zwracam honor za szybki. A co calosci to jabym juz nieruszal, masz ladne felgi i te dokladki pod zderzak.
Sharx - chodzi o to ze napisalem 125 czy ze podoba mi sie mauer ?
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"