Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 Rajd Warszawski 28.03.2008
Zapraszam wszystkich na serwis i oczywiście odcinki rajdu Warszawskiego 28 marca w okolice Otwocka.
W tym roku zapowiada sie ciekawie jeśli chodzi o odcinki dl apubliczności , prolog w centrum Otwocka i ostatni odcinek na Bemowie.
Będziemy obsługiwać Citroena C4 (jak zdążymy skończyć) o którym już Mrcel wsztkim powiedział , bardzo szybką A-grupową Alemre , Gofa II GTi i prawdowpodobnie Saxo
Fotki autek wrzuce jutro
Kto jedzie Almera?
Jakies stare twarze, nowe talenty? Widziałem że na liście zgłoszeń jest Szymon Kornicki, goniłem się z gościem w zeszłorocznych KJSach w Krakowie, jeździł Subaru imprezą, zlalem go na ostatnim KJSie w roku na którym 2 z 3 prób przebiegały po śniegu i lodzie
Widziałem że na liście zgłoszeń jest Szymon Kornicki, goniłem się z gościem w zeszłorocznych KJSach w Krakowie, jeździł Subaru imprezą, zlalem go na ostatnim KJSie w roku na którym 2 z 3 prób przebiegały po śniegu i lodzie
Hehe, koleś musi "strasznie" ogarniać... Już Cię lubię, trzeba gonić grubasów w czapkach Subaru
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 05 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Jakies stare twarze, nowe talenty? Widziałem że na liście zgłoszeń jest Szymon Kornicki, goniłem się z gościem w zeszłorocznych KJSach w Krakowie, jeździł Subaru imprezą, zlalem go na ostatnim KJSie w roku na którym 2 z 3 prób przebiegały po śniegu i lodzie
Ja też!!! Ja też!!! Ale gość złapał dwie taryfy tak to notował lepsze czasy.
PawelGTi [Usunięty]
Wysłany: Śro 05 Mar, 2008 Re: Rajd Warszawski 28.03.2008
106 napisał/a:
widze ze nowosci na sezon sie wyszykowaly
PawelGTi napisał/a:
Citroena C4 (jak zdążymy skończyć)
kto co i jak
PawelGTi napisał/a:
bardzo szybką A-grupową Alemre , Gofa II GTi
kto co i jak
opowiadaj...to jednorazowe starty czy na krakowskim sie tez pojawia?
Citroenem, Pan który jeżdził ale nie w Polsce z nie małym doświadczeniem, Almerą zupełnie nowy,który zapowiada zabawę,ale przy tak doinwestowanym sprzęcie myśłe ze powalczy , Golfem Piotrek Murawski znzny z kjsów. Na pewno Citroen i Almera pojedzie minimum 6 eliminacji bo zależy im na jeżdzeniu w RSMP.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Kity 1.6 chyba mogą to w a6 jedzie.... Choć sprawdze jeszcze bo jak coś to kierowca ma problem :) Bad-i 160KM to prawie seria naoczni świadkowie mówili że jest więcej :)
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
106 napisał/a:
Kity 1.6 chyba mogą to w a6 jedzie.... Choć sprawdze jeszcze bo jak coś to kierowca ma problem Bad-i 160KM to prawie seria naoczni świadkowie mówili że jest więcej
106 jezeli twoj ziomal bedzie jechal kitcarem to doopa zbita z tego co wiem. S1600 to tak ale kitcar typu 106 maxi itd.... odpada
Jezeli chodzi o tego clijacza - to nei wiem co widzieli naoczni swiadkowie ale my mamy swiadka ktory widzial to auto na rolkach....... No chyba ze pozniej cos sie zmienilo jeszcze