MRNA MRNA MISTRZUNIO ale juz w 1szym poscie zdazylem zrobic offtopa chodzilo mi bardziej o tematy z filmow... Bond, Gwiezdne Wojny, Rozowa pantera
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007
pierwsza moja myśl po zaobaczeniu tematu to: Drużyna A i MacGyver, ale już mnie ubiegłeś
był też serial "Niebezpieczne ujęcia" (Cover Up), z Bonnie Tyler z Holding for a Hero w czołówce niezłe to było ale nigdzie nie mogę znaleźć tego jakoś
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2007 ]
I nie można zapomnieć o Beverly Hills Cop Axel Foley http://www.youtube.com/watch?v=5yOXxY7U2ik <-- trailer filmu
nie mogłem znaleźć jakiegoś klipu żeby była muzyka i sceny z filmu
ja pierdziele kazda postac miala swoja muzyczna wstawke - maly infantylna, corka romantic, bigband, smyczki, ja pierdziele gdzie sie podzialy te czasy gdzie ludziom zalezalo?? ile to kasy kazda taka czolowka, huj, zajebisci muzycy wykonane, super napisane, czaad i Jetsonowie i Kosmiczny duch to sa lata 60te!
[ Dodano: Sob 21 Kwi, 2007 ]
carlose napisał/a:
hehe jimek zakręcony jesteś jak butelka zimnej mineralnej przecież to ja napisałem o hemanie a nie GAUGAN
:wpale: o kurwa co za jełop ze mnie sorry ziom ja pierdole zajaralem sie i zaczalem fantazjowac Dostajesz pochwe w ramach za-dosc-uczynienia, i dzieeeeeeeeeeeki za hiMena -> kosmicznego ducha :one:
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007
a miś koralgol ale nie moge znaleźć nic live :548: