auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 20 Cze, 2008
...ale już było chyba...
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
jakas zemsta z jego strony??
nie wierze w to ze stary olej ma lepsze wlasciwosci
jako ciekawostke dodam, u nas w firmie kupujemy supeh hiper oleje z najwyzszej polki. Wiecie co sie robi z takimi olejami przed zalaniem, dodatkowo filtruje. Teraz jak bede latl olej do swojego auta to oddam chloapakom olej do fitrownicy.
p.s. wolicie nie wiedziec ile taka maszyna kosztuje . Mimo ze nie jest wymagana wiekszosc wielkich firm takie urzadzenia uzywa
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
jak wiadomo castrol edżżż polecam leszek kuzaj inne oleje nie maja szans !! Mafia chyba kolesiowi uderzyla w glowe z baseballa....
Jak ktos zalewal nowego oleju to widzial jak wyglada a potem jak go spuszczal to rowniez widzial jak wyglada.... Poprostu traci swoje wlasicwosci olej nie ma co sie oszukiwac... O tych ubytkach to dobre hehe moj pug od jakis 5k km nie potrzebowal ani troche dolewki oleju.... na bagnecie stan sie nie zmienil ani o milimetr
Olek [Usunięty]
ktoś gdzieś wczoraj to wrzucił .
tez tego nie kumam , to jakaś propaganda , wyrzucili kolesia z roboty i teraz wymyśla bajeczki ...
Bo stary olej naprzykald pod wpływem wysokiej temperatury moze
wyparować , może to się sprawdaz w 20 letnich kadetach które i tak palą z litr oleju
na 1000km.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
to tak jak by smażyć fryty w maku na jednym oleju przez rok... da się, ale co z tego wyjdzie to już inna sprawa
ale zawsze to nowa teoria, i na każdym forum już są debaty o tym