auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008 skok w obrocie
Jako ze ostatnio nic a nic nie szanuje samochodu, jest pierwszy odzew:
czasem wolne najnizsze obroty na dogrzanym silniku jakie mam to 1500rpm, wszystko wraca do normy po "master resecie".
Jesli mu nie przejedzie i dalej bedzie buczal na 1500, to chyba go zaparkuje w jeziorze by sie ostudzil.
Any ideas czemu tak sie dzieje?
pewnie i się nie znam - ale od krokowego obroty to raczej falowałyby lub wskakiwały na nisko/wysoko. jeśli po resecie przez chwilę jest ok to moim zdaniem może być lambada - podaje złe wartości przez co silnik dostraja się do złych wskazań.
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008
Dzieki za rady, ale nic mi sie nie chce robic przy samochodzie, wiec jednak poczekam az cos sie calkiem zepsuje (ale ze renault to nie honda i nie psuje sie nigdy, bede chyba dlugo czekal)
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
eM - co mu odpiszemy ?? jak go zniszczymy ??
wiem
kiepsko ze na spota nie wpadasz , wsztsct sie widzimy , gadamy, śmiejemy sie, jest fajnie i wogóle ... niestety
ja jestem czlowiek zelaznej pracy i na "ogarnianie tego / tamtego" i inne przyjemnosci czasu nie mam. Pracuje by utrzymac moje" e46 m3 zenon-ksenon tjunink".
Czas mam tylko.....
na kolezanki i kolezanki kolezanek
Jak bede mial wolne dluzej niz 3dni, przyjade na jakiegos spota i zniszcze te Wasze mrowki moja e46 m3 3.2 smg csl hammann schnycel tjuning by "zenon-ksenon"
Wtedy sie posmiejemy