auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
Jaco707 napisał/a:
W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna?
jest inna
Jest taka sama Miałem w clio II swoją OMP nabę i potem przymierzałem ją do sporta i pasowała. Z tym że moja pochodziła ze Sporta i pasowała do zwykłego Clio więc wnioskuję że jak była kompatybilna ze sporta do zwykłego clio to i w górę powinno być OK
Natomiast jeśli masz tempomat to możesz mieć problem z kabelkami, żeby je wszystkie przeciągnąć przez nabę, jeden z kabli jest praktycznie nieodłączalny bez uszkodzenia go. W tej chwili już nie pamiętam czy był to kabel od klaksonu czy od tempomatu.
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008
GeKo napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Jaco707 napisał/a:
W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna?
jest inna
Jest taka sama Miałem w clio II swoją OMP nabę i potem przymierzałem ją do sporta i pasowała. Z tym że moja pochodziła ze Sporta i pasowała do zwykłego Clio więc wnioskuję że jak była kompatybilna ze sporta do zwykłego clio to i w górę powinno być OK
Natomiast jeśli masz tempomat to możesz mieć problem z kabelkami, żeby je wszystkie przeciągnąć przez nabę, jeden z kabli jest praktycznie nieodłączalny bez uszkodzenia go. W tej chwili już nie pamiętam czy był to kabel od klaksonu czy od tempomatu.
Ale jak wyminia kiere to tempomatu juz raczej nie bedzie, chyba ze przłożyć go gdzie, ale czy warto ?