auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 13 Sie, 2008
Vlodarsky napisał/a:
"umiesz liczyć licz na siebie"
już się nie będe wypowiadał w sprawach sportu bo się z tego kłótnia zawsze robi...
ale w tym temacie nie chodzi o kłótnie tylko o wypowiadanie sie w temacie naszych sportowców w Pekinie. Ja akurat rozumiem że walczą i chcą wygrywać ale ich wyniki są poniżej dna
Jeżeli o wiele mniejsze Państwa zdobywają medale to jak taka prawie 40 mln Polska nie może.
ee no Majk nie gadaj. Ja dzieki uprawianiu sportu duzo sie nauczylem
Denerwuje mnie fakt ze od Atlanty idziemy tylko w dół i tego nie rozumiem. Tam 3 zlote medale samych zapasnikow a teraz nikt nawet do finalu nie wchodzi.
PriceWaterHouse "wyliczył"*, że zdobędziemy 14 medali ... a to poważna firma, więc im wierzę .
Poczekamy, zobaczymy... Ja szczerze liczę na jakieś 5-7 medali.
* w języku audytorów ta metoda wyliczania nazywa się "finger consulting"... wyssane z palca. Ale wprost się do tego nigdy nie przyznają - będą ściemniać, że brali pod uwagę nakłady na sport w danym kraju w przeliczeniu na mieszkańca, wzrost gospodarczy, nastroje społeczne, rozwój medycyny itp. pierdoły.
Szkoda, że moja Kasia skończyła kariere zanim ją tak naprawdę zaczęła przez kontuzję... dziś pewnie by też tam była. Widać po niej jak patrzy z pewną zazdrością na polskich pływaków z którymi kiedyś pływała na zawodach.
Vlodarsky napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Motylia mnie rozczarowała
Szkoda, że moja Kasia skończyła kariere zanim ją tak naprawdę zaczęła przez kontuzję... dziś pewnie by też tam była. Widać po niej jak patrzy z pewną zazdrością na polskich pływaków z którymi kiedyś pływała na zawodach.
ziom powinieneś iść na wódkę i się upić ze szczęścia - inaczej jedyne co byś widział w czasie bzykania to jej wielkie bary (a jakbys sie nie sprawdził to bys jeszcze obskoczył bęcki)