auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 20 Sie, 2008 [R] Tratorria Mario
wczoraj tak sobie myslalem co zjesc (a dodam ze wczesniej mialem zaplanowane testy BMW) i pomyslalem ze dobrze bedzie zjesc cos wloskiego. Umowilem sie z Chrzankiem ze jedziemy na pizze z pieca opalanego drewnem - podobno taka rewelacyjna.
Zreszta jak wejdziemy na ich strone - to jestesmy w szoku jakie kucharz Marcin ma doświadczenie.
Wchodzimy, zanim zamowilismy slyszlymy na pizze trzeba poczekac 30 min. Radek spokojnie opowiada ze OK bo nam sie nie spieszy. Za minute podchodzi druga Pani i mowi na pizze trzeba czekac 40 min. My nadal spokojnie OK, czekamy bo mamy o czym pogadac.
No to zamawiamy, Radek jakis wymysl a ja zeby nie bylo Frutti di Mare, zeby nie bylo to wrzucam jakie sa skladniki (w ich karcie menu):
To ja mowie do Pani, poprosze małże out i zamiast tego szynke - ona odpowiada OK.
Czekamy 40 minut i p.i.z.d.a jedna przynosi moja pizze, ja patrze a tam caly talerz w ośmiornicy, małże, zero anchois. TO ja mowie do niej, ze prosilem bez małży a ona ze tak jest bo zamiast małzy sa pieczarki. Ja sie pytam k.u.r.w.a. gdzie ona widzi pieczarki, jak caly talerz jest w małzach i osmiornicy. No to thylko mnie poprosila zebym sobie "je powyjmował"
No nic załamany bo bylem glodny zjadlem przebierajac pizze za dwa kawalki i zmuszony bylem isc zapytac co z druga pizza
Ogolnie jestem zalamany, zaprosilem Radka na pizze i taka ch.u.j.o.wa randka wyszla
Jezeli ktos planuje sie tam wybrac to zapomnijcie o tym. Dodatkowo jedna rodzina ktora obok nas usiadla wyszla po 15 minutach bo ich chyba wogole nie obsluzyli
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 20 Sie, 2008
Ja zamówiłem "sanacka" - była lepsza niż ta badiego bo nie śmioerdziała rybami.
Poza tym zgadzam się z przedmówcą
Poza tym coca cola smakowała normalnie więc z tego powodu moja ocena to 1,5
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...