Witam moi mili parafianie.
Z góry mówie ze nie wiem czy dobrze wybrałem dział na forum na tego posta wiec niech ktoś, mądrzejszy, sprytniejszy, przystojniejszy poprostu "lepszy gość" przeniesie tam gdzie powinien sie on znaleźć.
Otóż rozważam zakup Audi S3 tak tak (tutaj chciałem pozdrowić Marka23 ) i znalazłem coś co mnie interesuje tylko ze jest dosyc daleko od mojego miejsca zameldowania w dodatku po tekich drogach ze ojejku jejku.
To ta fura
I mam pyatnie czy zna ktoś ten samochód, moze jest z okolic i mógłby podjechac rzucic okiem na to cacko? W zamian za nie wiem co to kwestia dogadania. Jest to dosyc pilna sprawa dlatgo bede bardzo wdzięczny za jakie kolwiek informacje Pozdrawiam!
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008
Mick napisał/a:
ziom zamów sobie inspekcje.
koszt około 100 zł.
ty zboku, nie dosc ze tylek wystawiles to jeszcze 100 za to dałeś ??
kusiu_vts [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008
No właśnie dzisiaj pierwszy raz obaczyłem ze jest możliwość inspekcji. Korzystał już ktoś z was kiedyś z tej inspekcji? Ale wolałem tez zapytać bo być może ktoś z was zna to auto i wie ze np nie miało przodu, dachu lub tez jest w świetnym stanie omijając tą inspekcje, bo ciężko byłoby wołać inspekcje do każdego auta które znajdziemy i tak tylko wydawać stówki... To jak zna ktoś temat?