Dobra - źle zamieściłem wcześniej posta - więc tak - zbieram opinie na temat foki
wiem, że zdjęcia są kupą straszną, ale może podpowiecie na co zwrócić uwagę
Do tej pory wypowiedzieli się:
anjas napisał/a:
moje zdanie znasz - strzał był porządny.
Ale na wypadek gdyby inni się nie wypowiedzieli to coś zaproponuję:
- "Michał: kupa straszna, w życiu bym nie wsiadł to tak rozpiżdżonego samochodu, zioooom"
- "K-mart: bezwypadek, igła!"
inni... ?
Bad-i napisał/a:
ja jestem jak K-mart. nie ma znaczenia jak dostal pytanie jak zostal naprawiony.
wziac auto do 2 serwisow Forda i zrobic pelne badania - wydasz 500 ale bedziesz wszysko wiedzial. Pozniej na koniec do rajdowej stajni na sprawdzenie punktow budy i juz
Bad-i napisał/a:
moja rada; pojechac obejrzec, sprawdzic, itd..... i podjac decyzje
Vlodarsky napisał/a:
Moje zdanie takie, że prób powinni wymienić (mam nadzieje, że w punktach gdzie jest fabrycznie zgrzewany bo będzie jak fabryka) ciekawi mnie słupek i jeżeli dostał słupek czy nie ściągnął dachu w dół trochę... Miernikiem grubości lakieru dokładnie punkt po punkcie trzeba sprawdzić i dokładnie obejżeć jak to jest zrobione. Słabe zdjęcia strasznie... nic nie widać.
Dzięki Vlodarsky wiem, że muszę sprawdzić słupek i dach - coś jeszcze??? Samochód już jest po naprawie, cena dość atrakcyjna jak na st, więc żywo jestem zainteresowany kupnem
troche dostal, to napewno, ale nie jest zle
progiem bym sie wogole nie przejmowal, bo to szczegol
tylne kolo-nie widac za bardzo na tych zdjeciach ale przypuszczam ze nie dostalo mocno, bo felga bylaby pogieta-oczywiscie ktos mogl podmienic
drzwi na bank do wymiany poszly i tylny blotnik pewnie tez
czy slupek sciagnal dach? ze zdjec tego nie mozna okreslic-jesli dach byl lakierowany to pewnie tak, ale niewiele ma to do rzeczy, przejechac sie i sprawdzic czy nie wieje kolo uszczelek
ja jakbym to auto spotkal w takim stanie, za dobra cene to biore na bank
ps: te fotki to nie sa czasem z komisu w Gliwicach?
nie z Gliwic - ten fokus jest już zrobiony, to są foty historyczne
nie wyglada źle ale teraz też wszystko zależy jak to ktoś zrobił, bo widziałem bardziej rozbitego i dobrze zrobionego i można to było rozpatrywać jako draśnięcie
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 09 Paź, 2008
ja powiem tylko tyle (dopiero teraz doczytałem to info) - jezeli to auto jest z Gliwic i bylo tam robione to tym bardziej sprawdzic. Gdzies kiedys obilo mi sie o uszy o kims z Gliwic co robil w ten sposob fury (tzn sprzedawal zle naprawione)
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008
Anjas ma racje, golf jest mega. MA wszystko fajne łącznie z kolorem i znaczkiem !
I dodatkowo nie jest pogniecione jak taki jeden z linka wyzej
Imho nie ma co sie zastanawiac VW Gti mistrzem jest i tyle