auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 Pit Stop Service
Witam wszystkich.
Jak wiecie 2 miesiace temu miałem przykry przypadek pocałowania słupa moją hondą.
Dlatego , chciałbym podziękować całemu zespołowi tegoż garażu, czyli marcelowi i bartolowi za wielką pomoc.
Chłopaki super zajeli sie moim samochodem. Zaczne od tego ze sam chciałem honde naprawić, czegos sie nauczyć, pozatym nie mam hajsu ( mieszkanie ) na oddawanie samochodu do mechanika.
Odrazu po dzwonie, nie wiedzieć czemu, zadzwoniłem do marcela. Za 15 min juz miałem taniutką lawete.
Odstawialismy samochód do marcela , obgadalismy co i jak trzeba naprawić. Powiem szczerze ze tak mnie chłopaki miło przyjeli ze ja pierdziu. Szybko pomogli mi samochód rozłożyć, co jest bardzo wazne porzyczyli mi swoj samochod na okres naprawy więc miałem czym jedzić. jedzili, kupowali części dla mnie, wszystko po zniżkach, dawali cenne rady, pozwalali zostawać dłużej w garazu, sami ze mną zostawali dłużej, poprostu mistrzostwo.Marcel załatwił mi w mega cenie mega felgi oz'a, fakt troche zniszczone, ale nawet jak je oddam do odswiezenia to cena będzie szokująco niska.
Samochód jest złożony, prosty co najważniejsze ( uderzenie było małe , ale z biegiem czasu sie okazywało ze niefortunne ) .
Chciałbym wszystkim polecić pss garage. Fajne podejscie, luźne, kupa śmiechu, robota wykonana bardzo profi. Kurcze nie wiem co bym zrobił bez nich. Sam sie duzo nauczyłem. Dodatkowo nowa miejscówka , nowy garaż kopią jaja, poprostu niszczą system. Jakbyście mieli cos do roboty w samochodzie , śmiało mozecie zostawiać im samochód. Aha, zbliza sie zima, chłopaki ruszają z wymianą opon
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008
Jakarti napisał/a:
ukryty ( słabo ) przekaz reklamowy
ale wszystko prawda )
pzdr
?
nie , zaden przekaz ... po prostu tak było.
słabo - lol ... ty moj kochany specu od reklamy
Hanka wyglada git na 16' !! a jest mega twarda atakuje rekord stafa w lbne