Ziom akie zdolnosci graficzne :) A kogo to noga pod miniakiem:)) po butach to chyba saxorulez ale nie jestem pewien
nikolas [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006
Wytłumacze może o co chodzi W czwartek porzyczyłem od Bawaria Motors BMW E90 Nówka 330d automat - 231 koni i 550 Nm fela 18-ka czarny z białą skórą - jeżdzi niesamowicie - skillowałem między innymi BMW nówke 530i manual z M-pakietem ze 2 - 2,5 długości, Forda Mondeo ST 220 - ze 2-3 długości i inne zchipowane ropniaki i hothatche. Potem się okazało że był tam jeden kolo który pracuje w Bawarii i przekazał info do firmy - w poniedziałek miałem odebrać na testy BMW 330i - ale już powiedzieli mi NIE
A w Bawaria Motors wisi podobno zdjęcie Nikolasa z napisem - Tego klienta nie obsługujemy!
nikolas [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006
anjas napisał/a:
A w Bawaria Motors wisi podobno zdjęcie Nikolasa z napisem - Tego klienta nie obsługujemy!
Aż tak się nie wkurzyli - raczej zrobiłem im niezłą reklamę że żadne auto nie mogło mnie zrobić na czwiartkę . Wszyscy teraz polecą kupować taką szybką trójkę