auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2006
ladne ladne. Jesli ktos ma zapotrzebowanie na slicki do zabawy, moge zalatwiac lekko uzywane, przewaznie w rozmiarach 195/15/xx, glownie Yoki, modele tylko do wyscigow i takie ktore nadaja sie tez to zwyklegu ruchu, to chyba model R08 czy podobny.
44FG [Usunięty]
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006
Ja jestem zainteresowany - zawsze chciałem pojeździć trochę na slickach Napisz coś więcej - jaka cena ? jak je dostać ? Z Polski czy z CH ?? Interesują mnie takie z minimalnymi nacięciami (jak w rajdówkach) a nie takie "uliczne" :562:
Opony sa z CH od znajomego ktory jezdzi w clio-cup'ie, dlatego przewaznie 15". Te uliczne wygladaja tak:
Yokohama A032R
Yokohama A038R
Wszystkie inne to wysigowe, czyli bez zadnych naciec, plaskie powierzchnie. Za te uliczne uzywane chcial cos okolo 600zl, za wyscigowe nie pamietam. Jutro lub w sobote u niego bede to sie dowiem co i jak.
[ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 ]
p.s. na jego stronie http://www.pneu-boerse.ch/ pod "motorsport" sa rozmiary i cennik nowych ulicznych.
faktem jest ze opony w rowerze mam drozsze niz w samochodzie. Wogole moj rower jest 4 razy wiecej warty niz moje czarne clio ktore wstawilem w "pimp" Wiec moze ktos w zamian za slicki zalatwi mi taniej graty do roweru??
Wiesz, na rowerze zapodajac ~70km/h w gorach po lasach miedzy drzewami moge zniszczyc tylko siebie, rower tak szybko sie nie polamie A zabawa jest niesamowita! Czekam az w koncu wszystkie sniegi w alpach stopnieja i sezon otwarty!
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
k-mart napisał/a:
faktem jest ze opony w rowerze mam drozsze niz w samochodzie. Wogole moj rower jest 4 razy wiecej warty niz moje czarne clio ktore wstawilem w "pimp" Wiec moze ktos w zamian za slicki zalatwi mi taniej graty do roweru??
to mozemy sie wymienic: sliki za trabke.
PS wymiana obejmuje tylko jedna trabke widoczna na zdjeciu.mozesz sobie wybrac ktora chcesz