Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 saxo vts 1.6 16v vs mazda 323F 2,0 v6
Wczoraj pojechalem sobie z ziomkiem na lotnisko pod rykami. Miał tam miejsce zlocik mazdy mieli tam jakies proby sprawnosciowe ala kjs. I pozniej robili cwiartke podzielili sie na na pojemnosci silnikow i walczyli.
Mialem tam jednedo ziomka ktory mi ustawil przejazd na koniec poza konkursem ze zwyciezca jakiejs tam pojemnosci doczekalem sie upragnionego startu.
Start
1 jestem pol samochodu z przodu
2 jestem poltora dlugosci z przodu
3jestem na jakies 3 dlugosci z przodu
jeszcze chyba kawalek 4 ki bylo ale to juz nc nie zmienilo
Kil byl dla mnie o tyle fajny ze jak sie pozniej okazalo pan w mazdzie mial swapa i siedzial w niej motor 2,5 v6
Kierownikowi troche humorek sie popsuł postaram sie zalatwic filmik nagral mnie moj ziom.
Fajnie bylo na koniec jak wyjezdzalem z lotniska to juz nawet paru sympatykow mialem na bramie jeden z organizatorow pokazywal mi gest okej (kciuk do gory i zacisnieta piesc) nie mylic z gestem pokoju (zacisnieta piesc i wyprostowany serdeczny )
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006
No to ladnie zes mu wklepal Jezeli dobrze kojarze 323F to takie 5 drzwiowy z ladnym tylem? Fajne auto, szkoda ze nawet z takim silnikiem saxo niedogoni