Jimi, weź Neo i router.
Ostatnio sporo dobrego słyszałem też o UPC, ale nie wiem czy masz ich kablówkę w zasięgu. Jeśli tak to mają dobry i tani net. Dokupujesz router i masz naprawdę niezły dostęp WIFI w całym domu.
_________________ Poznań: 22,5cm
mikson [Usunięty]
Wysłany: Śro 20 Lut, 2008
generalnie z tego co wiem to tylko tepsa ma oferte na net i wifi razem czyli liveboxa , ktorego posiadam i chodzi okey,
natomiast najlepiej tak jak mowi anjas , zaloz dobry net i dokup router z wifi i po sprawie
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Niesugeruj sie wygladem www Jimek, sprawdz oferte - taniej niebedzie. 4MB za 50zl umowa na czas nieokreslony.
Jezeli myslisz o Neo to polecam Multimo i router Linksys WAG200G dziala bez najmniejszego zarzutu.
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
p106rallye [Usunięty]
Jimek mój kumpel ma w Wawie neta z UPC i całkiem nieźle mu to działa.Ma też Maca podobnie jak ty i do tego fajny gadżet ,który też działa z PC'em - http://www.apple.com/pl/airportexpress/ . Strumienowe przesyłanie muzyki to jak dla mnie jest super opcja i chyba w najbliższym czasie się też zdecyduje na airporta.
ja mam Aster + kupilem router za 300pln i smiga swietnie, ale nie mam porownania.. w kazdym razie nie zauwazylem ubytku mocy po odlaczeniu kabla. net mam 2mb