auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009
Vlodarsky, zapomniałeś o najlepszej miejscówce czyli Torze Stegny. Torwar jest za mały. Ja już w tym roku parę razy byłem i oczywiście na kolejne się piszę.
pP napisał/a:
a myślisz, że ktoś z nas umię? Marek napisał licząc na to, że nikt się nie odezwie
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009
Proponuję jutro Stegny
Są dwie ślizgawki 15-17 lub 18-20.
Na terenie jest bar gdzie serwują browar (warto sieknąc przed jazdą lepiej się śmiga ) oraz szamę. Parking 3 pln, wjazd 12 pln no chyba, że ktoś ma legitymację szkolną to free. Szatnia 1 zł za parę butów, wypożyczenie łyżew 5 pln za godz. Warto być wcześniej bo sporo ludu i są kolejki do kas i wypożyczalni łyżew.
pojezdzilbym z wami... na torwarze nawet bylem pare lat temu, bth bydgoszcz pierwsza piątka prawy skrzydłowy dajcie mi kij i krazek to pogramy
Warszawa-bemowo łyżwiarstwo szybkie chłopców drużynowe pudło - miejsce 1wsze a teraz mi się nogi rozjeżdżają jak paralityk Mój ojciec po 25 latach założył łyżwy i jeździł lepiej ode mnie