auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
Tak sobie rozmyslalem dzisiaj popoludniu dochodzac do wniosku, ze jedyne RWD ktore ma realne szanse zniszczyc wszystko inne na bardzo malym torze jak n.p. Lublin,
to R5 Turbo. Nic innego raczej nie da rady.
Już nie mogę czytać tych pierdół Lotus Exige S na sliku w Lbn zniszczy ku.rwa s1600, wszystkie maxi, Leony Super Copa i ch.uj wie co jeszcze. Kto twierdzi inaczej ten prawiczek...
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
Pieprzycie panowie o wyższości świąt borzego narodzenia nad wielkanocnymi.
Ja wiem jedno fun z jazdy jaki może dostarczyć zwykły WRX jest nieporównywalny z żadną mega wypasioną ośką. Co z tego, że na suchym będzie szybsza w jakiś tam wyjątkowych okolicznościach.
Mam kumpla co ma WRX' kompletna seria, no obecnie z wyjątkiem wydechu. Niepukane ponad 200 tyś.km na prostej go niszczę kilka naści długości - ale co z tego.
Jak pojechałem z nim jako pilot na Cynamonowy Slajd i przy okazji polecieliśmy 120 km/h po leśnej drodze, gdzie my swoimi ośkami byśmy jechali 30 km/h - to są niezapominanie wrażenia. Zwykła fura z dużym bagażnikiem, 5 drzwi, a tak można tym zamiatać, że .....
Najzwyklejszy seryjny wrx potrafi dać taki fun z z jazdy, latania po lesie, bokami po torze itp itd, że w dupie mam wygrywanie ośką.