auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 16 Lut, 2009
"właśnie stwierdziłem że chociaż przez te 2 miechy jak będę brał storma to nie będę palił (to jest akurat proste) i pił alkoholu (pewnie się nie uda).
Wczoraj po raz pierwszy przed treningiem wziąłem miarkę Storm i Shock Therapy. Pewnie powinienen napisać jakie och i ach zajebiste były wrażenia, mięśnie mi rozerwało a ja napieprzałem serię za serią. Gówno. Nie poczułem nic poza może zwiększoną ochotą do wysiłku i minimalnie większą wytrzymałością (ale byłem po beztreningowym weekendzie więc to pewnie regeneracja zrobiła swoje). Po 2 tygodniach opiszę czy poczułem jakiś pałer."
Xpanda też brałem, ogólnie kreatynowe cykle miałem 3:
1. Storm + Shock
Dobra pompa, niezły przyrost siły ale i duża opuchlizna. Trochę jeździ w żołądku.
2. Xpand
Dobry, chyba najlepszy, ale po cyklu z Universalem już nie ma takich przyrostów.
3. Kre-alkalyn
Nic nie poczułem.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 17 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
nie masz co robić cwaniaku?
Sorry Kondziu, ale niestety tez nie mam pracy w tym momencie i mi sie nudzi a Ciebie najlatwiej znalezc
Co do tematu, "CGT 10" jest niezle, ale chyba tylko na rynek D. I tak nic nie zastapi jedzenia, trzeba wpychac kluski, twarozki, jajka, tunczyka itd na sile!!!!