Moze ktos jeszcze oprucz Jima ma wilwooda, albo cos slyszal. Zdecydowalem sie na zacisk dynalite (troche ze wzgledu na cene ) i nie za bardzo sie wyznaje na tych klockach. Czy warto kupowac wilwooda, jak tak to, ktore?
najlepiej mi pasuja pierwsze 2 bo najtansze. Bralbym pewnie od razu 2 komplety, bo gdzie potem bede szukal.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 04 Mar, 2009
a nie chcesz dwoch kompletow na ulice i na tor czy bedziesz volviaka tylko upalal?
ja mam na tor polymatrixe i sa ekstra, ale na ulicy juz nie sa fajne
latem w stanach kupilem tez EBC greeny nacodzien ale jeszcze nie musze ich zakladac i chyba w koncu nie zaloze bo mimo ze kupilem bo nie bylo innych od reki to jednak dziwne rzeczy o nich slyszalem, wolalbym tarczy co chwile nie musiec targac w walizce.
kurcze szkoda ze nie probowales tych greenow bo ja sie ku nim sklaniam (mam takie przod tyl w kombiaku i jest bardzo dobrze na ulice, ale nie iwem jak na torze).
Pytanie ktore to sa polymatrixe bo jest kilka rodzajow: A, B, Q etc.?
Ile juz na nich jezdzisz? na ulicy daja rade?
Zaciski to superlite? ogolnie jestes zadowolony?
dzienks
JIMEK [Usunięty]
zaciski to nie wiem caly zestaw to byl chyba streetowy wiekszy, nie pamietam nazwy ale 12.2
polymatrixe mam na tor (sprobuj sprawdzic te kody na zdjeciach bo nie wiem ktore) i jak mowilem srednio sie na nich jezdzi w miescie. Jak jedziesz 20km/h a one sa zimne to tak jakby szurasz po tarczach a nie sie zatrzymujesz, nie musze mowic co wtedy slychac. Ale jak je rozgrzejesz to jest ekstra, tylko schodza w oczach.
A apropos greenow to kurcze, kupilem bo niby nie bylo tych na ktorych jezdze, streetowych, z drugiej strony znajomy ktory sie zawodowo sciga miniakami mi powiedzial ze sa spoko, ze nie ma brejkdastu.. A z kolei, jak mowie, podobno niszcza tarcze.
Nie wiem czy chce probowac, jak mi sie skoncza i nie kupie innych to zaloze i ci powiem ale sie zestarzejemy w miedzy czasie
JIMEK [Usunięty]
aha, nie wiem jak bedzie z tym zaciskiem ktory bierzesz ale u mnie zdejmujesz kolo ktore i tak na torze sie zmienia, wysuwasz precik, wysuwasz klocek, wsuwasz klocek, wsuwasz precik i gotowe, takze polecam rozwiazanie z dwoma zestawi klockow