Nie to zeby mi sie Clio juz znudziło bo pewnie zostanie jako mala zapierdalaczka
ale jak bym mial kupic cos bardziej pojemnego to neon wskoczyl aktualnie na pierwsze miejsce
Mieliscie przyjemnosc obcowac z tym autkiem ?? Jak to wyglada ? jezdzi ?
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009
Moj ojciec jak szukal czegos szybkiego rodzinnego, to patrzyl tez na dodge'a , z jego przekazu wyszlo ze samochod w srodku zmontowany jest z kupy, strasznie spartanskie wnetrze ma.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Myślałem, że ma scrolla zabraknie na te
Neon wygląda w środku tak samo kiedy wszedł do produkcji w 95r. Wiem, że wersja 150 konna wiele pali a się nie napędza, o skręcaniu można zapomnieć. Z SRT jest pewni już lepiej, ale nie liczyłbym na cud.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
Nie no bardzo dobrze sie orientuje jak wygladaja wnetrza aut amerykanskich ba nawet japoncow robionych na ten rynek Pewnie do KIA mu nawet daleko hehe
ciekawi mnie jak to smiga i czy awaryjne bardzo. Nad cala reszta mozna popracowac samemu
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
toxic - znam dwa nełony, oczywiscie nie srt
oba więcej stoją w warsztacie niż jedzą. Jeden to w sumie non stop, tak naprawde NON STOP. Pojedzi tydzień i na miesiąc do warstatu. Już nawet nie wiem czy właściciel go dalej naprawia czy go olał
auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
Serio ? nie no myslalem ze Renault jest awaryjny ale nie spodziewalem sie ze dodge az tak by sie sypal i to N/A
a tu 2.4l lekko dmuchniete na 11PSI na zdrowy rozum tez powinno swoje przejechac