auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pią 10 Lip, 2009
Ja miałem troche mandatów z całej Polski, dopóki mnie nie drapnęli na mojej dzielni to był spokój. Jak dostałem byle gówno za 50zł u siebie to od razu mnie znaleźli.
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Ano właśnie.. ja zapłaciłem jakiś za stówke i od tamtej pory wiedzą gdzie mieszkam i na którym koncie trzymam pieniądze, zaległe z przed 5 lat w 3 miechy poprzychodziły
ta. ale moim zdaniem dzisiaj już powoli należy jednak myśleć o tym, że czy prędzej czy później trzeba będzie zapłacić. Ja nie płacę bo odsetki od 100pln w za 11 miesięcy narosły mi w wyskości 5,40pln...
_________________ 0-1
rabarbar [Usunięty]
Polskie lepiej płacic bo komornika przyslą,mi sie kiedys nazbierało na 1200 zl,kutas chciał mi auto zabrac.te zagramaniczne mozna olac-ja zlapalem mandaty w polowie krajow europejskich,i nic nigdy nie przyszlo,tylko raz w szkoplandi musialem bulic gotowką bo mnie ciule na komisariat chcieli zabiera,straszenie itd wiec dla swietego spokoju zabulilem 50 e
tez nie mialem dzisiaj zalozylem dopiero
ma trzy polskie mandaty z polski, kolega ma praktyki w skarbowce to na bierzaco mnie informuje komu z konta sciagaja pieniadze jak przyjdzie na mnie kolej niech wyrzuci koperte